Rupić najmladji pomoćnik gradonačelnika u istoriji Novog Pazara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac imenovao je Tarika Rupića za pomoćnika u oblasti međunarodne saradnje, piše Tacka.net 

Tarik Rupić ima 25 godina. U Novom Pazaru je završio Gimnaziju, a sociologiju je diplomirao na Univerzitetu u Istanbulu. Krajem juna izabran je za predsjednika Foruma mladih Sandžačke demokratske partije. “Kao gradonačelnik, od svojih pomoćnika očekujem stručnost, preduzimljivost i inovativnost”, izjavio je Biševac za medije.

Jako sam sretan i zadovoljan. Ja sam najmladji pomoćnik gradonačelnika u istoriji grada. Nadam se da ću imati uspjeh i pokazati omladini da uz trud sve mogu. Hvala svima koji su prepoznali moj rad i pružili mi ovu priliku. Želim da moj prvi korak bude kontakt sa mladima. Želim da dođu, da ponude projekte, ideje, da saradjujemo. Uskoro će i Dan omladine, pa neka to zvanično bude moj prvi projekt. Obilježavanje ovog dana želim iskoristiti da mladima kažem i pokažem da ovdje ima budićnosti, prosperiteta a da je za to potreban samo trud, ističe Rupić.

(rtv)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker