Policija otkrila šta su našli u kući monstruma s Cetinja! Neutješni deda: “Da nam je bar jedno dijete ostavio”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je prilikom pretresa kuće Cetinjanina Vuka Borilovića pronađeno 4.200 eura i osam metaka za lovačku pušku.

Policija je pretresla kuću ubice sa Cetinja Vuka Borilovića, a iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je prilikom pretresa pronađeno 4.200 evra i osam metaka za lovačku pušku.

Prema pisanju susjednih medija, policija nije pronašla kamere u kući masovnog ubice Vuka Borilovića, ali je policija snimila snimke sa nadzornih kamera postavljenih na nekoliko obližnjih zgrada.

“Policija je sa više lokacija izuzela snimke video nadzora za koje se vjeruje da mogu dati informacije o navedenom događaju”, kazali su iz policije i dodali:

“Vrijeme kada je muškarac započeo ubistva je oko 15:23, kažemo oko, jer to tek treba da se utvrdi. Tačno vrijeme početka zločina utvrdiće istraga, o čemu će javnost biti obaviještena. u dogledno vrijeme”, rekli su iz policije.

Borilović (34) je ubijen nakon što je prethodno ubio 10 komšija, među kojima dvoje djece, a šestoro teško ranio.

Tragedija na Cetinju dogodila se u petak, 12. avgusta, a tokom krvave drame Borilović je nasumično gađao komšije, ekipu Hitne pomoći, pripadnike policije i prolaznike iz lovačke puške.

Pero Martinović, deda Marka (8) i Mašana (11), koje je ubio Vuk Borilović, neutešan je i kroz suze za Kurir rekao:
“Nije ubio samo moje unuke i snahe, on je pobio sve nas. Oduzeo je glave mojim unucima karabinom! Svima ih je upucao u glavu. Da nam je samo jedno dijete ostavio”, rekao je neutešno Martinović.

Ispričao je kako su njegov sin Miloš, snaha Nataša i unuci živeli sa Borilovićem kao podstanari i da nije bilo svađa i gorkih reči.

“Ništa nije nagovještavalo ovo zlo”, rekao je on i dodao da je Vuk tri-četiri dana prije masakra sklonio ženu i djecu u Tivat.

“Znam da se u posljednje vrijeme čudno ponaša. Prebio je kolegu, oštetio mu auto i pucao na njegovu kuću. Vlasti nisu uspjele da ga bar strpaju u zatvor”, rekao je tužno.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker