Osuđen novopazarac Admir P. (39) zbog teških krađa – Evo koliko je dobio zatvora

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Osnovni sud u Novom Pazaru pravnosnažno je osudio Admira P. (39) iz ovog grada na četiri godine i osam meseci zatvora zbog niza teških krađa počinjenih u noći 6. februara, saznaje radio Sto plus.

Njega je policija uhapsila zbog toga što je odvalio vrata na dva butika u Ulici Rifata Burdževića iz kojih je ukrao dva laptopa i fiskalnu kasu.

Iste noći je na Keju 37. sandžačke divizije nasilno otvorio vrata na “renou” iz kojeg je ukrao cd plejer i parfem, a potom u Ulici AVNOJ-a razvalio katanac na rashladnoj vitrini iz koje je ukrao nekoliko limenki i drugih sokova.

Pored toga, pretresom njegove kuće, policija je pronašla 29 tabletica “ksalola”, koji se nalazi na listi psihoaktivnih supstanci.

Nakon hapšenja, Admir P. je zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela sa tužilaštvom na osnovu kojeg mu je izrečena kazna od četiri godine i sedam meseci za teške krađe, a godinu i sedam meseci za neovlašćeno posedovanje droge, odnosno, jedinstvena kazna u trajanju od četiri godine i osam meseci.

Osnovni sud je prihvatio sporazum, a prilikom izricanja presude primenjen je institut “višestruki povrat” jer je Admir P. ranije osam puta osuđivan, uglavnom za krivična dela protiv imovine.

Institut, koji se još zove i “tri udarca”, podrazumeva da onaj ko je dva ili više puta osuđivan na kazne zatvora duže od godinu dana mora biti osuđen na više od polovine propisane kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Badže otomani
Badže otomani
6 mjeseci ranije

Admir P? Jel zna neko prezime

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker