“Ostala sam bez ćerke i muža, sada nema ni mog sina, IZGUBILA SAM CIJELU PORODICU”: Bolne riječi majke čiji je sin stradao u stravičnoj nesreći ispred kuće

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
U porodičnoj kući u Batočini u kojoj je živeo Aleksandar Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri dečaka, a koji je juče stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, prisutni su samo tuga, jecaji i suze.

Nema ko u opštini ne žali za ovim dobrim čovekom, požrtvovanim ocem i dobrim radnikom.

U dvorištu porodične kuće zatičemo Sašinu taštu i tasta, i staru majku Vidu, kako sedi na stolici i maramicom briše suzne oči.

– Izgubila sam celu porodicu. Sa 47 sam ostala bez ćerke, kasnije sam izgubila i supruga. Sada mi je otišao i moj Saša. On mi je bio jedina pomoć – plačućim glasom jedva je mogla da nam ispriča majka Vida.

Sašina supruga Aleksandra je preminula pre pet godina od moždanog udara. Iza njih su ostala tri sina.

Ringier

Najmlađi sin ide u peti razred

Najstariji Ognjen studira mašinstvo u Kragujevcu, srednji Ilija je krenuo ove godine u srednju školu, dok je najmlađi Novak učenik. 5. razreda.

– Batočina ne pamti ovakvu tragediju. Saša je sve posvetio svojim sinovima, koji su odlični đaci. Bio je požrtvovan otac. Škola će im maksimalno izaći u susret. I nastavnici i roditelji, doniraćemo novac i odneti im – kaže Snežana Đorđević, direktorka OŠ Sveti Sava u Batočini.

Saša Kostadinović će biti sahranjen u petak na groblju u Batočini.

Teška sudbina porodice

Kostadinovići u Batočini žive pola veka. Majka Vida i otac Mile su bili poznati nastavnici. Predavali su biologiju.

Sašina sestra Sanja poginula je još devedesetih godina u saobraćajnoj nezgodi.

Pre izvesnog vremena i otac Mile je nastradao kada je na svom imanju hteo da ugasi vatru, nakon što se plamen suve trave proširio. Od opekotina i udisanja dima, preminuo je.

Cela Batočina žali sa Sašom

Aleksandar Saša Kostadinović je završio Poljoprivredni fakultet u Zemunu u roku na smeru agronomija, a kasnije do smrti je bio zaposlen u kragujevačkom Centru za strna žita.

Meštani Batočine, kao i njegove kolege, otkako su saznali za nesreću ne mogu da dođu sebi od tuge i šoka, a i Opština Batočina je odmah ponudila pomoć. Na sebe su preuzeli troškove sahrane. Takođe, doneta je odluka da opština svakog meseca uplaćuje po 80.000 dinara na ime pomoći deci Saše Kostadinovića, sve do sticanja punoletstva njegovog najmlađeg sina, koji je sada peti razred osnovne škole.

Stradao kada je krenuo na posao, ispred kuće

Podsetimo, Saša je poginu juče ujutru dok je pripremao auto da krene u Kragujevac na posao, kada ga je velikim brzinom udario drugi automobil, i nosio ga preko 50 metara. Saša je preminuo na licu mesta.

– Telo je nekoliko sati stajalo na trotoaru ispred radnje. Stravična i tužna slika. Jer, poznavali smo i Sašu i njegovu porodicu. Ceo dan sam plakala. I sada, dok pričam sa vama, suze mi ponovo kreću – priča za “Blic” radnica iz obližnjeg lokala.

Vozač najverovatnije zaspao za volanom

Prema verziji Sašinih rođaka, vozač koji ga je usmrtio, vraćao se iz noćne smene, iz obližnje fabrike.

Kako su nam ispričali, najverovatnije je zaspao, prešao na levu stranu i udario Kostadinovića dok je stajao pored auta i čistio staklo.

– Ne samo što je njega nosio, već je i još nekoliko automobila zakačio. Sve se odigralo preko puta Sašine kuće – kaže jedan od komšija.

Saša Kostadinović će biti sahranjen u petak na groblju u Batočini.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker