NJEMAČKA: Selma (50) sa ljubavnikom Muhamedom (44) otrovala supruga

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Smrt biznismena iz Bilefelda bila je misterija čak devet mjeseci, sve dok njegova supruga Selma (50) nije priznala da ga je otrovala sa svojim ljubavnikom Mohamadom (44) iz Hamburga.

– Otrovala sam svog muža – objasnila je Selma začuđenim policajcima, piše njemački BILD.

Nakon jezivog priznanja, čini se da je razriješena dosad misteriozna smrt biznismena iz Bilefelda. Njegova supruga Selma (50) i njen ljubavnik Mohamad (44) iz Hamburga u pritvoru su zbog likvidacije.

Selma je već 1. maja prošle godine pozvala policiju i prijavila iznenadnu smrt svog supruga. U kući je tada pronađeno tijelo Tufana (40).

Budući da uzrok smrti nije bio jasan, državni tužilac je naredio obdukciju, koja je bila neuspješna. Radi preciznijeg pojašnjenja tada su naređene toksikološke pretrage čiji se rezultati još uvijek čekaju.

No, 5. januara slučaj je iznenada dobio neočekivani obrat. Selma, koja sa ubijenim suprugom ima troje djece, otišla je u policiju i priznala ubistvo. Zajedno sa svojim ljubavnikom, koji je Iranac, ona je u noći s 30. aprila na 1. maj potajno umiješala otrov u suprugovo piće. Tufan je umro te noći.

Nakon ovog priznanja Selma je uhapšena, a njenom navodnom saučesniku i ljubavniku policija u Hamburgu je tek 17. januara ušla u trag i uhapsila ga.

Nejasno je zašto se Selma sada predala, a iz taktičkih razloga policija i državno tužilaštvo ne žele da daju nikakve informacije o mogućem motivu, toku zločina, vrsti korištenog otrova i drugim detaljima, prenosi Nova.rs.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker