“NIKAD SE NISU POKAJALI” – Neutešni roditelji muškarca kog su KAMENOM UBILI SUPRUŽNICI: Oni će i nakon 40 godina možda izaći iz zatvora, a moj sin se nikad neće vratiti

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Duge četiri godine porodica Papić je čekala presudu ubicama svoga sina i ona je, konačno, doneta juče. Supružnici Mubera i Senad Muhović osuđeni su na po 40 godina robije za brutalno ubistvo Anela Papića (32) iz Sjenice.

Policiji je 23. juna 2017. godine prijavljen Anelov nestanak, istog dana kada je i ubijen. Za njime se tragalo dva dana, a onda je, nakon što je njegov “pasat” lociran u sjeničkom selu Ponorac, proneđeno i telo mladića među granjem i lišćem.

Obdukcijom je utvrđeno da je ubijen kamenom, a na čelu i potiljku je imao čak 20 preloma. Kako su ga ubili, Muhovići su telo polili benzinom i zapalili ga.

Prema onome što je utvrdio Viši sud u Novom Pazaru, motiv ovog brutalnog zločina bila je emotivna veza Mubere i Anela. Muhovići su sa decom živeli u Nemačkoj, a malo pre ubistva došla u Sjenicu, kobnog dana zakazala je sastanak sa Anelom koji je ukućanima rekao da ide kod frizera. Sastali su se u jednom šumarku u selu Ponorac, gde su Mubera i njen suprug Senad koji je takođe bio u šumarku, Papiću zadali više udaraca tupim predmetom u predelu glave, tela i ruku.

Majka nesrećnog momka do danas o tragediji ne može da govori, o presudi je smogla snage da kaže da je pravda zadovoljena.

– Ne mogu ja o tome da pričam ništa, nemam snage. Mislim da je kazna kolika treba, nama bi jedina pravda bila da je on… Znate… Ali opet kaznom smo zadovoljni – rekla je neutešna majka i kratko dodala da ubice do danas nisu pokazale kajanje zbog ubistva:

“Na kraju je kad smo ga prozvali kao se pokajao, ali za sve ove godine nisu to uradili nijednog trena ni on ni ona.”

Nakon izricanja presude Ahmo Papić, Anelov otac, koji je u završnoj reči od Suda tražio maksimalnu kaznu ubice svog deteta, kratko je rekao da je dobro što je kazna najveća, ali da njemu ni to sina neće vratiti.

– Oni će jednog dana možda izaći iz zatvora, a moj sin se nikada neće vratiti. Moji unučići su ostali bez oca, snaha bez muža – rekao je Papić.

Ahmo je od početka da je od trenutka kada je nestao njegov sin znao da upravo Muhovići stoje iza toga.

– Oni su ubili mog sina, u to sam siguran. Znao sam to u subotu ujutru pre nego što sam pronašao telo svog Anela. Njega nije bilo od petka ujutru, u subotu sam prvo otišao do Muberinih roditelja. Njen otac mi je rekao da su ona i Senad otišli dan ranije za Nemačku. Tada sam znao da su ga ubili i pobegli, a onda sam našao sina ubijenog kamenom. Ako je Senad bio ljut, mogao je kao čovek da ga ubije, da puca u njega nasred ulice, a ne da ga ubiju u šumi kamenom i da ga spale – rekao je nakon ubistva.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker