Nije krenuo očevim stopama, pogledajte šta trenira sin Muamera Hukića

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Muamer Hukić, ponosni ratnik ringa, polako se priprema za svoj povratak u arenu boksa sljedećeg mjeseca. Ali dok se on sam priprema za ponovni izazov, njegovo srce je podijeljeno. Njegov sin, mladi nasljednik, odlučio je krenuti drugim putem. Umjesto da slijedi korake svog oca u boksu, odabrao je put nogometa.

Mada je još uvijek mali, jasno je da dječak ima svoj put, svoje snove. Iako je Muamer možda sanjao da će njegov sin jednog dana stajati uz njega u ringu, sada shvaća da je važno podržati ga u njegovom vlastitom izboru. Bez obzira na to što se trenutno bavi, Muamer zna da će biti uz svog sina u svakom koraku, podržavajući ga u svim njegovim naporima i avanturama na terenu nogometa.

Dok se Muamer priprema za svoj povratak u ring, zrači s ponosom i poštovanjem prema odluci svog sina. Njih dvojica možda hodaju različitim stazama, ali veza između njih će uvijek ostati snažna, bez obzira na sport koji odaberu. Jer u srcu oba Hukića, borba je uvijek bila i ostat će biti – bez obzira na teren na kojem se odvija.

Instagram/Screenshot
Instagram/Screenshot

Sandzaklive.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex