IVANA (26) IPAK UBIJENA? NOVE INFORMACIJE O SLUČAJU KOJI JE ŠOKIRAO REGION

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Po prijemu nalaza obdukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane Krivokapić (26) čije je beživotno tijelo pronađeno 24. decembra u iznajmljenom stanu u Mirijevu, na Zvezdari.

Srbijanski mediji navode da brojne povrede ukazuju da nesrećna devojka nije umrla prirodnom smrću.

Blic javlja da se sumnja da je, za sada nepoznato lice Ivanu Krivokapić lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i traga za počiniocem.

Ivanu Krivokapić su mrtvu u stanu pronašla braća kada su u subotu pokucala na njena vrata jer četiri dana nije odgovarala na njihove pozive.

Kako je ranije rečeno, na njenom vratu su odmah bile uočljive modrice, zbog čega se posumjnalo na nasilnu smrt, a tu tezu dodatno je rasplamsala činjenica da su joj pantalone bile svučene, a bluza zadignuta.

“Nismo poznavali tu devojku jer se skoro doselila u ovu zgradu, bila je nova u komšiluku. Čuli smo šta se dogodilo, čitali smo u novinama, ali više informacija o tome nemamo. Zaista je užasno to što joj se desilo”, ispričale su ranije komšije.

I zaista, šta se dogodilo sa Ivanom Krivokapić i dalje je misterija. Ona je studentkinja, pohađala je Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, a u Beograd se preselila nedavno.

Okolnosti pod kojima je pronađeno Ivanino tijelo bile su prilično neuobičajene i u prvi mah su ukazivale na činjenicu da je Ivana ubijena. Na osnovu stanja tijela i truležnih promjena pretpostavlja se da je Ivana ležala mrtva četiri ili pet dana.

Prva od okolnosti koja je ukazivala na ubistvo jeste činjenica da su Ivanina braća morala nasilno da uđu u stan kako bi došli do sestre, jer su joj vrata od stana bila zaključana. Po ulasku, utvrđeno je da unutra nisu njeni ključevi od ulaznih vrata, pa se odmah nametnulo pitanje da li je neka nepoznata osoba izašla i za sobom zaključala, te odnijela ključeve.

Ukoliko se na kraju istrage ispostavi da je još neko u kobnom trenutku bio u stanu sa Ivanom, logično je pomisliti da je to osoba koju Ivana poznaje, jer ju je pustila u stan, a policija u stanu nije primijetila nikakve tragove provale, niti premetačine, što bi moglo ukazivati i na to da je imala povjerenja u tu osobu. Kako je ranije objavljeno, u stanu nesrećne devojke nisu nedostajali nikakvi predmeti niti dragocjenosti, a prema nezvaničnim saznanjima pojedinih medija, u stanu su nađene i dvije ogrlice koje su joj bile strgnute sa vrata.

Još jedna od okolnosti koje su ukazivale na nasilnu smrt djevojke jesu i povrede detektovane na Ivaninom tijelu, a riječ je o modricama na vratu, ozljedama usne, podlatkica, prstiju na rukama, kao i zbog čega su joj pantalone bile spuštene, a bluza zavrnuta.

Ne treba izostaviti ni svjedočenje komšija koje su ranije za beogradske medije ispričali da se u stanu u koji se Ivana nedavno doselila čula buka, što može biti još jedna od okolnosti koja potvrđuje njenu nasilnu smrt.

Preuzeto: Hayat

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker