Ilija je među prvima video kako gori autobus: Dijelovi gume u plamenu letjeli nekoliko metara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

On i njegove kolege među prvima su stigli na mesto stravične nesreće u Bugarskoj

Svedok tragičnog događaja na auto-putu Struma u Bugarskoj je među prvima pozvao broj 112 i prijavio autobusku nesreću.

Ilija Nikolov je radio na lokaciji udaljenoj oko 50 metara od mesta nesreće severnomakedonskog autobusa. On i njegove kolege radile su na odronu u blizini puta i među prvima je video tragičnu nesreću.

Kako je rekao za BTV, spavali su u prikolici u blizini, kada su začuli jak zvuk kao da je pukla guma, a zatim su videli požar.

– Čuo sam buku, ali nisam mogao da shvatim šta je. Izašli smo napolje i videli da nešto gori – rekao je Nikolov, prenosi Kurir.mk.

Prema njegovim rečima, tamo su već biti ljudi koji su izašli iz autobusa i stajali su u levoj kolovoznoj traci. Spasili su se u prvim sekundama požara.

– Pričali su nepoznatim jezikom, nisam razumeo odakle su došli. Mnogi vozači su se zaustavili i pojurili da pomognu preživelima. Posle 17-18 minuta, došla je policija, a mi smo otišli. Dok smo odlazili videli smo delove gume kako gore – rekao je radnik.

Kaže da je mirisalo na paljevinu, ali nije osećao gorivo. Da li je zaštitna ograda sprečila da se zadnja vrata autobusa otvore, ne može da se seti jer se to dogodilo tako brzo i bio je mrak.

Da podsetimo, u stravičnoj nesreći na auto-putu u Bugarskoj u utorak rano ujutru, poginulo je 46 ljudi, dok je sedmoro povređeno. (Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker