Elfić Zukorlić: Polaganje za licencu za nastavnike bosanskog jezika od sada u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pomoćnica ministra prosvjete, prof. dr. Elma Elfić Zukorlić, ispred Sektora za unapređivanje ljudskih i manjinskih prava u obrazovanju izdala je danas, 10. 12. 2021. godine, pismeno saopštenje da će u periodu od 24- 28. 12. 2021. godine biti organizivano polaganje ispita za dobijanje licence za nastavnike bosanskog jezika u Novom Pazaru.

Ovo je prvi put da će se ispit za licencu za nastavnike bosanskog jezika održati u Novom Pazaru jer su do sada svi ispiti održavani u Ministarstvu prosvjete u Beogradu.

Na ovaj način kandidatima je olakšano polaganje za licencu za bosanski jezik sa ciljem unapređivanja ljudskih i manjinskih prava. (Sana)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
sara
sara
11 mjeseci ranije

Sa toga univerziteta je izdato 200 falsifikovanih potvrda Ferhanovim baustelcima po 200 eura, to je ukrupno 40000 eura. U svakoj normalnoj drzavi taj univerzitet bi bio zatvoren.
Haram, Haram, Haram.

Radnik
Radnik
11 mjeseci ranije

“Dok obrću se repa,ti samo budi lepa…”

Pešterac
Pešterac
11 mjeseci ranije

Beogradanko mogu li sa lažnim diplomama i kome se daje keš.Najvece zlo su lažni diplomci.Koliko ste naštancali i dali tupaljima .Pa koja ti beše .

Sam
Sam
11 mjeseci ranije

To nije nikad bio Univerzitet…,već fabrika para,koja je Zukorlicu data od Drzave da se finansijski osamostali od naroda,vjernika,i da onda tako mezavistan privatizuje nasu Islamsku zajednicu i od nje radi sta hoce. Jedan klasican lopovluk gde nikad niste mogli znati ni koliko je para doslo,ni gde i koliko je otišlo,i tako…
Kakav crni Univerzitet to,odakle studenti izadju sa manje znanja nego kad su se upisali na njemu.

Jasmina
Jasmina
11 mjeseci ranije

Postovana, Selam Alejkum.Diplomirala sam na Filoloskom fakulltetu, odsek lingvistika. Zanima me da li bih moglla da polazem licencu za nastavnika bosanskog jezika.
Hvala na razumevanju,
S Postovanjem,
Vujic Jasmina,devojacko Halilovic.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker