Deo Vlade Srbije biće i Bošnjačko srpski savez

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Mesto u izvršnoj vlasti Srbije imaće i novoosnovani Bošnjačko srpski savez čiji je predsednik Samir Tandir. On bi, kako Infolid saznaje, trebalo da bude državni sekretar ili pomoćnik u jednom od ministarstava.

Potpredsednik BOSS dr Admir Muratović čestitao je SPP i SDP ministarske pozicije, a delom je otkrio i da će njegova partija imati predstavnika u izvršnoj vlasti.

-Verujem da će i predstavnici naše političke organizacije imati značajno učešće u Vladi. Posle ove prilike više nemamo izgovora.

Ranije smo imali situaciju da Beograd odabere pojedine Bošnjake, koje nakon toga okrene protiv drugih Bošnjaka iz Sandžaka uz konstantne animozitete. Verujte, nemam ništa protiv toga da i SDA ima svoga ministra i onda Bošnjaci više nebi imali nikakav izgovor. Izvolite, dobili ste šansu i svi ste u poziciji da participirate u Vladi i hajmo se boriti za narod ovde, kazao je dr Muratović.

On je dodao da će se sada “stvari meriti po učinku.”

-Nema više “Beograd nam neda ovo, Beograd nam neda ovo. Sada imate pozicije gde ste na izvoru informacija i budžeta, gde samo treba da pokažete da li ste spremni da preuzmete odgovornosti i emanete. Posle ovoga nemojte više bilo kome spočitavati prosrpsku varijantu. Mi smo sada probošnjaci koji su napravili dogovor sa Beogradom. Razlika između vas i nas je u tome što smo mi to uradili na transparentan način, bez svilenih rukavica, rekao je on.

Muratović je istakao da je BOSS jasno definisao šta je interes Bošnjaka, a šta interes Sandžaka i Srbije.

-Interes Bošnjaka je sa nas država Srbija prihvati kao ravnopravne građane. Interes države Srbije je da Bošnjacima da poverenje u onoj meri koliko ih ima i da na onom prostoru na kojem su u većini, oni preuzmu odgovornost za stabilnost i prosperitet zajedničke države i da je grade zajedno sa ostalima, rekao je dr Muratović.

On je rekao da su pozitivni procesi koji će se dešavati u budućnosti i da im zato treba dati šansu.

-Znamo šta je bilo u prošlosti, svako ima pravo da baštini svoje vrednosti i kulturu sećanja ali hajde da se oslobodimo tih stereotipa, evo svi ste u poziciji da participirate u Vladi, imate svoje predstavnike. Hajde vi radite ono što je posao predstavnika Vlade, a ostavite da nacionalnu politiku vode oni koji to znaju da rade, rekao je dr Muratović.

(Infolid)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
11 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Dijaspora
Dijaspora
3 mjeseci ranije

Na osnovu cega vi ulazite u vladu?
Mora da ste neki dobar poso odradili cim vas i elficku bez glasova uzimaju u vladu

Amko
Amko
3 mjeseci ranije
Odgovor za  Dijaspora

Na osnovu toga sto su Bosnjaci.

Hajrudin
Hajrudin
3 mjeseci ranije
Odgovor za  Dijaspora

Zato što u nazivu partije ima i ono srpski.zato su odmah vrednovani bez glasova.

Deki
Deki
3 mjeseci ranije

Bravo Samire samo još da ometlas Babica i Cubica i ono stado koje su okupili.Krsto je u pravu što.hoče ove smlate da otera iz opštime.Sve je nazadno samo korupcija cveta

Bdz simpatizeri
Bdz simpatizeri
3 mjeseci ranije
Odgovor za  Deki

Glavu gore bihirski sokole.!!!!!

Prijepoljac
Prijepoljac
3 mjeseci ranije

Samire imaćeš podršku svih gradana samo pomogni Krstu da otera Ćubica i Babica ,ljudske nakaze unazadise opštinu.Ćubic zvani štoperica juri radnike za pet minuta a pijani funkcioneri vozikaju se po sedeljkama a sve sluzbenim kolima.Babic kaže nema kadrova,a dovuko dvadeset funkcionera polupismenih .

Sandzaklija
Sandzaklija
3 mjeseci ranije

Dajte i Sulju neku funkciju da ne crkne od muke

Milan
Milan
3 mjeseci ranije

Bravo Samire samo napred,zajednoćemo obrisati Babića i Ćubića i sa njima korupciju.

Fadilj
Fadilj
3 mjeseci ranije

Samo hrabro

Selma
Selma
3 mjeseci ranije

E kako ga nije sramota ovog bednika da izviruje iz sahte ko neki pacov i ponesto da zalaje….da li on samo vidi koliko je bedan…ocito ne

Bošnjak
Bošnjak
3 mjeseci ranije

Ajmo Boss

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
11
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker