Beograđanki se na vratima pojavile dvije žene i zamolile je da ima natoči flašu vode: Ubrzo je shvatila da ju je to KOŠTALO VIŠE OD 20.000 EURA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužnicu protiv četiri osobe zbog sumnje da su na prevaru iz dva stana uzeli novac i nakit.

Optužnica je podignuta protiv R.Š, T.Š, S.B.F. i K.Š, zbog sumnje da je R.Š. učinila krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu sa T.Š, kao i krivično delo krađa u saizvršilaštvu sa K.Š, a okrivljeni S.B.F. krivično delo prikrivanje.

R.Š. i T.Š. se terete da su u julu ove godine došle do stana oštećene M.M. i zamolile je da im natoči flašu vode, nakon čega su ušle u stan i iz njega oduzele novac u iznosu od 350.000 dinara i 19.400 evra.

Takođe, u saopštenju tužilaštva se navodi da su okrivljene R.Š. i K.Š. u avgustu na štetu oštećene Z.U. učinile krivično delo krađe na isti način, kojom prilikom su iz stana oštećene oduzele 48.700 dinara i više komada zlatnog nakita, koji novac i nakit su potom predale okrivljenom S.B.F.

Optuženi S.B.F. je nakon toga nakit ponudio na prodaju jednoj zlatari u centru grada, čime je učinio krivično delo prikrivanje, pri čemu je u prodaji sprečen od strane pripadnika Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata Uprave kriminalističke policije.

Oni su uhapšeni 30.avgusta, nakon čega su saslušani, te im je na predlog tužilaštva određen pritvor.

Tužilaštvo je predložilo da nakon održanog suđenja optužene oglasi krivim i osudi na zatvorske kazne, kao i da okrivljenima R.Š. i K.Š. produži pritvor jer postoje posebne okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. (Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker