Imam Samir Kadribašić: Ne vjerujem četnicima s kojima Dritan planira formirati vlast (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vrlo lako se može desiti da nosilac liste koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović bude iskorišten. Dritana su već jednom prevarili. Ne želimo ovakvu Crnu Goru.

samir kadirbasic 4 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Ovome se mora stati u kraj. Na auto su mi trobojku razvlačili, pjevali četničke pjesme ispod mog prozora. Kako će mi Dritan garantovati sigurnost ako za ministra policije bude imao četničkog vojvodu, ocijenio je Samir ef. Kadribašić, sada bivši glavni imam odbora Islamske zajednice Pljevlja.  

“On ima jedno zaista neugodno iskustvo u vezi sa formiranjem vlasti u Budvi. Bio je iskorišten dok je bio potreban i nakon toga je postao beskoristan”, kazao je Kadribašić u razgovru za Face TV, uz napomenu da mu je Abazović privatno dobar prijatelj.

{module Oglas 0 – 2020}

Na pitanje voditeljke da li misli da se to sada može desiti odgovorio je:

“Vrlo lako se može desiti. Je li vi zaista vjerujete četničkom vojvodi? To je čovjek koji je prošao sve, ratove, prošao je mir, školovao se kod najboljih političara na Balkanu 90-tih. Ne vidim nijedan jedini razlog zbog čega se taj čovjek ne bi dokopao neke ministarske funkcije i, što narod kaže, šutnuo sve oko sebe. Vrlo je teško nakon toga smijeniti tu vlast kada vi nemate skupštinsku većinu”, rekao je Kadribašić.

{module Oglas 2 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=37blXmF311Q

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker