Sandžak / Pronašli lobanju, niko ne zna o kome se radi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na osnovu tih vještačenja, između ostalog, treba da saznamo starost lobanje, odnosno godinu nastanka smrti i je li smrt nastala nasilnim putem, saopšteno je iz bjelopoljskog tužilaštva

lobanja 1000x0

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Rezultati analize lobanje koja je pronađena u selu Bukovica kod Pljevalja još nijesu dostavljeni tužilaštvu, potvrđeno je „Danu“. Lobanja i svi izuzeti tragovi su još prije više od mjesec dana upućeni na vještačenje Sudsko-medicinskom odboru i Kliničkom centru u Podgorici.

– Još uvijek čekamo da nam stigne rezultat vještačenja, što je preduslov za povlačenje narednih poteza. Na osnovu tih vještačenja, između ostalog, treba da saznamo starost lobanje, odnosno godinu nastanka smrti i je li smrt nastala nasilnim putem. Nedavno smo od vještaka medicinske struke dr Nemanje Radojevića informisani da radi na tom slučaju i očekujemo da rezultat stigne brzo – saopšteno je iz bjelopoljskog tužilaštva.
{module Oglas 2019 – U članku 0}
Pošto je lobanja pronađena u blizini granice sa Bosnom i Hercegovinom, u zaseoku Mrčići, neki mještani vjeruju da se radi o obračunu švercera, koji često preko granice iz Crne Gore prebacuju „zabranjene tovare“.

Policija provjerava i verziju po kojoj postoji mogućnost da je neko od migranata stradao u pokušaju da pređe granicu ili eventualno u obračunu sa nekim. To se često dešava u blizini granica raznih zemalja u regionu od početka migrantske krize.

Lobanju su pronašli mještani pljevaljskog sela Bukovica, o čemu su odmah obavijestili policiju. Službenici pljevaljske policije odmah su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o ljudskoj lobanji. Radi utvrđivanja više detalja, policija je lobanju proslijedila na dalja vještačenja.
{module Oglas 2019 – U članku 2}
– Dežurna služba Centra bezbjednosti Pljevlja je 10. avgusta 2019. godine obaviještena od strane jednog lica da je u selu Mrčići uočilo ljudsku lobanju. Službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su odmah izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, po čijem ovlašćenju je izvršen uviđaj, a lobanja je izuzeta sa lica mjesta – saopštili su tada iz pljevaljske policije.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.