Torcida Sandžak ”Za brata Paja”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Lokalpatriotizam nije jedina karakterisitka navijača Torcide Sandžak. Naime, oni već nekoliko dana sprovode akciju prikupljanja sredstava, kako bi njihov drug i brat dobio sopstveni dom. Štand sa natpisom ”Za brata Paja” otvoren je svakog dana u centru grada kod Pečurke od 12 do 20 h.

zabratapaja 800x445

{module Oglas 1 – 2020}

Simboličnom prodajom ulaznica već nekoliko dana navijači i humani građani Novog Pazara se solidarišu sa bratom Pajom, kako bi on što pre dobio vlastiti dom.

”Osetili smo potrebu da pokrenemo akciju za našeg brata Paja i da ga skućimo. On je uvek bio tu sa nama na svim utakmicama. Mi smo sada ovde zbog njega”, izjavio je jedan od inicijatora akcije Torcide Sandžak, Mirzet Ličina.

{module Oglas 0 – 2020}

Za bivšeg košarkaša, lokalpatriotu, strastvenog navijača Pazara Seada Spahića Paja, kažu da je više vremena proveo na tribinama i u volonterskim akcijama nego sa svojom porodicom, siprugom i troje dece, sa kojima još uvek živi u iznajmljenom stambenom prostoru.

Dobrovoljni prilog za brata Paja može se uplatiti neposredno na štandu, ali i preko dinarskog i deviznog žiro računa koji su otvoreni u Banci Poštanske štedionice. (rtv)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker