FK NOVI PAZAR: Pokrenut sudski postupak protiv trenera Sinđelića

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prenosimo:

Mnogo više od jedne izgubljene utakmice bole nas ničim izazvane teške optužbe iznesene od strane pojedinca kod kojeg je naprasno proradila naknadna pamet. Dragan Đukanović, trener Sinđelića, glumio je finog gospodina po završetku utakmice, da bi samo dan kasnije najogavnijim govorom mržnje krenuo u medijsku ofanzivu s ciljem da sroza ugled Novog Pazara, i kluba i grada.

75231671 3565850250106737 8440175615033737216 n

{module Oglas 2019 – U članku 2}

 

Sve što ovih dana izgovara čini svesno, sa predumišljajem i iz najnižih pobuda. Zavisno od uređivačke politike glasila kome se poverava, gradira i uveličava stvarnost viđenu iz njegovog ugla do nivoa koji sa istinom nema ničeg zajedničkog. Grad Novi Pazar je multietnička sredina, takav je i klub. Od samog nastanka kluba igrački fond temeljio se na fudbalskim i ljudskim kvalitetima igrača, nikada po osnovama nacionalne pripadnosti. Izuzetak nije ni ova sezona. Tim sastavljen od igrača različitih nacionalnosti, radom, druženjem i saradnjom na terenu i van njega, kao i ponašanjem, ali i konstantnim prisustvom u vrhu tabele na najbolji način pokazao je da izvanredno funkcioniše.

Tako uspostavljen koncept neće i ne može da sruši neko kome je jedini cilj da blati jedinstven fudbalski ambijent na našem stadionu, a izgleda da mu je jedna od ozbiljnijih namera bila i unošenje nemira u na ovakvim principima formiran tim.
Uspeli smo brže nego je iko mogao i da pretpostavi da vratimo publiku na tribine. Iz nedelje u nedelju sa strane svih klubova koji su nam dolazili u goste dobijali smo najiskrenije pohvale za gostoprimstvo i organizaciju utakmica.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

 

Naši fudbalski prijatelji u prvi plan stavljali su atmosferu na stadionu, iz sve snage navijajući da se brojna posećenost i pozitivan ambijent ukorene i na ostalim stadionima. Novom Pazaru poraz od Sinđelića nije prvi u sezoni na svom terenu, pre nešto više od dve nedelje fudbaleri Bačke odneli su bodove i aplauze naše publike. Dragan Đukanović je jedini video i čuo ono što niko pre njega ove sezone nije, pa se s pravom svi u klubu pitamo, šta se krije iza izmišljotina kojima pokušava da zapali ne samo fudbalsku javnost u zemlji? Namerno ili ne izbegao je da iznese bar jednu reč samokritike, odnosno kritike za svoje igrače, a mnogo je razloga bilo za jedan takav potez.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

 

Posle svega što je proizvela njegova glava i ne čudi nas što je ostao nem, jer je njegov um očigledno konstruisan da poput patološkog lažova obmanjuje i iznosi neistine.
Nacionalističkih povika bilo koje vrste, posebno onih na kojima Đukanović insistira vođen nama nejasnim motivima, tvrdimo, nije bilo i ne služe mu na čast. Zbog celokupne javnosti i naših pristalica iz Novog Pazara i van njega dužnost nam je bila da se oglasimo povodom prostačkog i bezrazložnog napada od strane Đukanovića, kome ne želimo da dajemo na važnosti, pošto smo protiv dotične persone zbog povrede ugleda, časti i iznošenja neistina već podneli tužbu. Koliko daleko može da ide čovek bez trunke morala da se videti iz njegovog prikaza pune limenke koka-kole koja ga pogađa u leđa. Da je to još jedna od njegovih gnusnih laži potvrdiće snimci sa kamere koji se dostavljaju FSS, a koji će poslužiti kao dokazni materijal u postupku koji ćemo pred relevantnim institucijama voditi protiv Đukanovića.

Generalni sekretar kluba
Fikret Međedović

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffknovipazar.zvanicna%2Fposts%2F3565850383440057&width=500″ width=”500″ height=”789″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex