Erdogan fotografijom Alatun-alem džamije četitao Džumu

Predsjednik Republike Turske, Recep Taip Erdogan,  fotografijom novopazarske Altun-alen džamije, čestitao Džumu muslimanima:

https://www.facebook.com/RTErdogan

Predsjednik Turske, fotografijom objavljenoj na FB priči , još jednom je pokazao  ljubav i poštovanje prema braći u Sandžaku, prenose Vijesti RTV Novi Pazar. (rtvnp)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
13 Komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Denis
Denis
1 mjesec ranije

Hvala što se setijo ali nek otvori 1000 radnih mjesta

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Denis
1 mjesec ranije

Kome kad Bošnjaci hoće svi u Nemačku

Hahaaa
Hahaaa
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
1 mjesec ranije

Svi, znači i ti spadaš u tu grupu

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
1 mjesec ranije

Moramo svi u Nemačku jer je nemačka agresor vodila rat za razbijanje SFRJ, svuda u ex YU su propali ogromni privredni sistemi, narod se raspustio i morao da ode put Nemačke koja je preuzela tržišta i otvorila fabrike koja ta tržišta pokrivaju pa sada tamo naši ljudi rade. Nemačka vodi biološki rat do istrebljenja Slovena sa balkana

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Istorija s Peštera
1 mjesec ranije

“Nemačka vodila rat za razbijanje SFRJ”, bajke za decu, rat je vodio srpski režim za veliku Srbiju, ni jedan Nemac nije imao ništa sa tim, a to što su pomogli Hrvatskoj da se odbrani, to je sasvim druga priča, pa ne misliš valjda da treba pustiti svaku šušu da rovari i uništava druge narode. Pomiri se sa tim, da je Srbija obeležena kao osvajačka i rušilačka zemlja, koja je počinila strašne zločine i genocid, i da to ne može niko promijeniti bez obzira koliko puta vi Srbi to ponavljali, tako samo trujete svoj narod lažima i izmišljotinama, a pametnije bi vam bilo da kao Nemci prihvatite i priznate to što ste uradili, izvinete se i ustavom obavežete da nikada više nećete kročiti na duđu teritoriju, i da ćete poštovati svoje susede i pustiti da se razvijaju kako oni hoće, ne miješajući se i ne instruišući svoje sunarodnike da remete odnose u drugim zemljama kao što to rade u BIH, CG, Kosovu, itd., tako će biti bolje i za vas i za druge u okruženju.

Sandzacki sin
Sandzacki sin
Odgovor za  Istorija s Peštera
1 mjesec ranije

Ovaj komentar jedino cetnik moze smisliti i napisati a vidi se iz prilozenog da si ceto na kvadrat!

Denis
Denis
Odgovor za  Sulejman Veličanstveni
1 mjesec ranije

Pa mnogi bi se vratili
Sam na svoje
Sam zbog Ezana koji se čuju sa Dzamij koje su
Izgrađene uz pomoć Muftije

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
Odgovor za  Denis
1 mjesec ranije

Prevedi molim te.

Raskopa-ukopa i sve tako redom
Raskopa-ukopa i sve tako redom
Odgovor za  Denis
1 mjesec ranije

Bravo denis,..halal ti ga bilo…muftiju su raskopali u orlje i doveli te ga ponovo ukopali u dvorište altun alem dzamije,zato što je on sagradio.!!!! Svojim sopstvenim parama..
Deno,tak’i ljudi ka ti su rijetka rasa,…

Denis
Denis
Odgovor za  Raskopa-ukopa i sve tako redom
1 mjesec ranije

Da nisi mozda sa Kosova

sandžak free
sandžak free
1 mjesec ranije

Kad je ne bitno onda nas ponekad pomene a kad treba zabole ga za nas

Sandzak u srcu
Sandzak u srcu
1 mjesec ranije

Turska je zemlja

Nepoznato
Nepoznato
1 mjesec ranije

Hvala bogu da imamo jednog takvog coceka Koji se bori na allahovim putu

13
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker