Erdogan fotografijom Alatun-alem džamije četitao Džumu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Republike Turske, Recep Taip Erdogan,  fotografijom novopazarske Altun-alen džamije, čestitao Džumu muslimanima:

https://www.facebook.com/RTErdogan

Predsjednik Turske, fotografijom objavljenoj na FB priči , još jednom je pokazao  ljubav i poštovanje prema braći u Sandžaku, prenose Vijesti RTV Novi Pazar. (rtvnp)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
13 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Denis
Denis
6 mjeseci ranije

Hvala što se setijo ali nek otvori 1000 radnih mjesta

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Denis

Kome kad Bošnjaci hoće svi u Nemačku

Hahaaa
Hahaaa
6 mjeseci ranije

Svi, znači i ti spadaš u tu grupu

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
6 mjeseci ranije

Moramo svi u Nemačku jer je nemačka agresor vodila rat za razbijanje SFRJ, svuda u ex YU su propali ogromni privredni sistemi, narod se raspustio i morao da ode put Nemačke koja je preuzela tržišta i otvorila fabrike koja ta tržišta pokrivaju pa sada tamo naši ljudi rade. Nemačka vodi biološki rat do istrebljenja Slovena sa balkana

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije

“Nemačka vodila rat za razbijanje SFRJ”, bajke za decu, rat je vodio srpski režim za veliku Srbiju, ni jedan Nemac nije imao ništa sa tim, a to što su pomogli Hrvatskoj da se odbrani, to je sasvim druga priča, pa ne misliš valjda da treba pustiti svaku šušu da rovari i uništava druge narode. Pomiri se sa tim, da je Srbija obeležena kao osvajačka i rušilačka zemlja, koja je počinila strašne zločine i genocid, i da to ne može niko promijeniti bez obzira koliko puta vi Srbi to ponavljali, tako samo trujete svoj narod lažima i izmišljotinama, a pametnije bi vam bilo da kao Nemci prihvatite i priznate to što ste uradili, izvinete se i ustavom obavežete da nikada više nećete kročiti na duđu teritoriju, i da ćete poštovati svoje susede i pustiti da se razvijaju kako oni hoće, ne miješajući se i ne instruišući svoje sunarodnike da remete odnose u drugim zemljama kao što to rade u BIH, CG, Kosovu, itd., tako će biti bolje i za vas i za druge u okruženju.

Sandzacki sin
Sandzacki sin
6 mjeseci ranije

Ovaj komentar jedino cetnik moze smisliti i napisati a vidi se iz prilozenog da si ceto na kvadrat!

Denis
Denis
6 mjeseci ranije

Pa mnogi bi se vratili
Sam na svoje
Sam zbog Ezana koji se čuju sa Dzamij koje su
Izgrađene uz pomoć Muftije

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Denis

Prevedi molim te.

Raskopa-ukopa i sve tako redom
Raskopa-ukopa i sve tako redom
6 mjeseci ranije
Odgovor za  Denis

Bravo denis,..halal ti ga bilo…muftiju su raskopali u orlje i doveli te ga ponovo ukopali u dvorište altun alem dzamije,zato što je on sagradio.!!!! Svojim sopstvenim parama..
Deno,tak’i ljudi ka ti su rijetka rasa,…

Denis
Denis
6 mjeseci ranije

Da nisi mozda sa Kosova

sandžak free
sandžak free
6 mjeseci ranije

Kad je ne bitno onda nas ponekad pomene a kad treba zabole ga za nas

Sandzak u srcu
Sandzak u srcu
6 mjeseci ranije

Turska je zemlja

Nepoznato
Nepoznato
6 mjeseci ranije

Hvala bogu da imamo jednog takvog coceka Koji se bori na allahovim putu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
13
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker