Zukorlić uputio pismo ministru Vesiću – Prioritet rekonstrukcija puteva kako bi sačuvali živote naših sugrađana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine R. Srbije uputio je danas ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture R. Srbije gospodinu Vesiću pismo odgovornosti, a povodom nove tragične pogibije i prestanka nevinog života maloljetnice M.Z. na saobraćajnici u Novom Pazaru, gdje su pored nje u posljednjih godinu dana na istoj saobraćajnici izgubilo život još petoro mladih.

Zukorlić je u pismu naveo da koristi ovu priliku da ministra upozna o činjenici da na području Novog Pazara sve češće se događaju saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, a sve radi nebezbjednih i rekonstruisanih puteva.

Kao predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srbije zamolio je za hitnu reakciju Ministarstva koja se ogleda kroz postavljanje bankina, semafora, nadvožnjaka, radara, trotoara i svega onoga što ulazi u osiguranje bezbjednog odvijanja saobraćaja i bezbjednog kretanje pješaka.

Danas je, nažalost, još jedno mlado lice tragično napustilo ovaj svijet, a ona nije jedina. Žalosno je da s vremena na vrijeme nas pogađaju ovakve vijesti.

Zukorlić je pozvao nadležnog ministra da zajedno učine sve što je potrebno za unapređenje bezbjednosti u saobraćaju građana i građanki Novog Pazara, a sve u okviru nadležnosti, te je zamolio za hitni sastanak na kojem bi iznašli najbrža i najefikasnija rješenja i sačuvali živote naših sugrađana.

(SPP)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.