Zukorlić: Nemam veze sa zaposedanjem gradilišta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Muamer Zukorlić, potpredsednik Skupštine Srbije, oglasio se za portal Nova.rs nakon tvrdnji koje je iznela islamska zajednica u Novom Pazaru, odnosno da iza zaposedanja građevinskog zemljišta u tom gradu stoje ljudi bliski njemu, i ističe da je reč o neistinama.

rtdhjtrhtr

{module Oglas 1 – 2020}

Zukorlić za naš portal ističe da ovi navodi nisu istiniti, kao i to da niko ne bi trebalo da optužuje nekoga bez da ima dokaze za svoje tvrdnje.

“Tri dana sam u Beogradu, a jutros sam te naslove pročitao i iznenadio se. Neshvatljiv mi je bio naslov koji je stavljen, odnosno da ja imam ikakve veze sa tim što se dogodilo. U pitanju je najveća izmišljotina, ne znam uopšte gde je kopča sa mnom, sem podizanje gledanosti i čitanosti na tim vestima. Ne može niko da tvrdi tako nešto, jer ne postoji moja veza sa tim događajem”, rekao je Zukorlić kratko za naš portal.

{module Oglas 0 – 2020}

Podsetimo, pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru, odmah po prijavi da više osoba postavlja metalnu ogradu na prilaznom delu puta gde se gradi Islamski centar, izašli su na lice mesta. Oni su na licu mesta zatekla veći broj građana, koji kod sebe nisu imali oružje, i sa njima obavila razgovor na okolnosti njihovog okupljanja.

 

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.