Zukorlić – Neka Gradska uprava da plac, sagradit ćemo novi lokal Ramizu Dugopoljcu (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Narodni poslanik Muamer Zukorlić gostujući u emisiji “Bosančica” osvrnuo se i na slučaj uklanjanja nelegalno podignutog objekta na vakufsoj parceli u blizini Arap džamije.

viber image 2020 03 01 17 25 22

{module Oglas 2019 – U članku 1}

 

Zukorlić iznio prijedlog da ako Gradska uprava obezbijedi plac, on će se svojim autoritetom založiti da se Ramizu Dugopoljcu sagradi nov lokal. Još jednom uputio apel da se prekine sa političkom zloupotrebom porodice Dugopoljac, uz poruku da će ih oni koji ih huškaju protiv Islamske zajednice ostaviti čim ih iskoriste.

– Evo ja imam prijedlog i da se ovo završi. Neka Gradska uprava odredi parče zemljišta, a ja ću da utičem da im Islamska zajednica sagradi lokal. Ako ne bude to htjela uraditi, ja ću da se potrudim preko svojih donatora da se prikupe sredstva i sagradi lokal tom čovjeku.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

I da se na njega vodi, halalosum sa moje strane. Evo, hajde da se više završi ova priča. Može i ljudski, može i neljudski. Ne znam na šta će sve to izaći, ali znam da se pedalj vakufske imovine više nikad oteti neće. To znam, a za ostalo nisam siguran, ali neka znaju svi da će snositi posljedice svojih postupaka, zaključio je Zukorlić.

Pogledajte video :

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMuamerZukorlic%2Fvideos%2F601292490727795%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.