Zukorlić negira optužbe da je naredio rušenje

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nekadašnji muftija i prvi čovek Islamske zajednice u Srbiji, a sada narodni poslanik, Muamer Zukorlić, rekao je za N1 da je prema informacijama koje ima građevinska služba Islamske zajednice u Srbiji otpočela uklanjanje objekta za koji tvrde da je nelegalno sgrađen na vakufskom zemljištu.

muamer zukorlic foto fonet nenad djordjevic 768x432

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Očito da su u pitanju posledice otimanja vakufske imovine od ranije. Ti ljudi tvrde da su taj objekat kupili od neke državne firme koja više ne postoji. Verovatno su i oni oštećeni”, rekao je Zukorlić.

On dodaje da bi država trebalo da obešteti vlasnike berbernice ukliko su prevareni, to jest ukoliko im je, kako kaže, prodato nešto što nije moglo biti prodato.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Optužbe da on stoji iza naloga za rušenje Zukorlić negira, napominjući da već četiri godine nije na poziciji muftije i čelu Islamske zajednice u Srbiji.

“Optužbe koje su upućene na moju adrese nemaju nikakve veze sa istinom”, kazao je Zukorlić. (N1)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.