Zukorlić: Fehratović nije otišao zbog koalicije sa SDA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić tvrdi da ih bivši potpredsednik te partije Jahja Fehratović nije napustio zbog koalicione saradnje sa Strankom demokratske akcije (SDA) Sandžaka.

Zukorlić je na konferenciji za novinare rekao da je Fehratović sa njim i ostalim rukovodiocima učestvovao u pisanju sporazuma između te dve stranke.

“On je postao prilično neaktivan u organima stranke poslednjih godinu dana, nakon sednice predsedništva koja je održana u junu, na kojoj je predložio da se ograniče ovlašćenja predsednika stranke. U tome ga niko nije podržao i on je od tada nezadovoljan“, rekao je Zukorlić.

Podsećamo, na sednici Glavnog odbora SPP pre mesec dana za novog zamenika predsednika izabran Edin Đerlek, umesto Fehratovića.

On je nakon toga saopštio da postaje nestranačka ličnost, te da je ovim odlukama Glavnog odbora SPP “stavio tačku na svaku vrstu njegovog daljeg delovanja u tom ambijentu”.

Početkom ove nedelje rekao je da je napustio poslaničku grupu “Za pomirenje SPP-USS-DSHV” u Skupštini Srbiji, na čijem čelu je sada Zukorlić.

On je novinarima kao glavni razlog napuštanja te poslaničke grupe naveo sklapanje koalicije između SPP-a i SDA Sandžaka.

Nedavno je dobio nagradu za najaktivnjeg od osam parlamentaraca iz Raškog okruga u Narodnoj skupštini Srbije od nevladinih organizacija Proaktiv i Urban in.

Rezultati platforme “Moj poslanik“ pokazuju da je on do sada za skupštinskom govornicom govorio 44 puta od formiranja novog saziva.

Izvor:Free Media

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Muradif Tartufi
Muradif Tartufi
10 mjeseci ranije

Šta je bilo nisam u toku, da nije preselio na Ahiret?

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.