Zukorlić: Aparati su u Novi Pazar mogli da dođu i bez pompe i političara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić izjavio je da je predaja medicinske opreme u Novom Pazaru mogla da prođe i bez pompe i političara.

muamer zukorlic 2 n1

{module Oglas 1 – 2020}

On je, za današnje izdanje Politike, na pitanje da li se situacija sa epidemijom koristi u političke svrhe, rekao da “možemo biti samo neiskreni pa reći da se to ne dešava”.

“Ne znam koji to političar ne pokušava da ovo iskoristi za politički poen. Voleo bih da se to ne dešava ali to se dešava. Evo, ova primopredaja medicinske oprema u Novom Pazaru je bespotrebno napravljena sa tolikom pompom. Aparati su mogli da dođu i bez te pompe i političara”, rekao je Zukorlić.

{module Oglas 0 – 2020}

Na pitanje da li i on koristi priliku za političke poene, Zukorlić je rekao da je odgovorio na postavljeno pitanje.

“Da sam ja to prvi rekao, mogli biste da me optužite, ali ja sam se suzdržao da iznesem svoj stav, koji bi mogao imati politički prizvuk, dok me niste pitali. Zahvalio sam se iako nisam na toj listi, na istoj strani u ovim izborima…”, rekao je Zukorlić.

Kako je naveo, “svaka izjava nas koji smo u politici je politička”.

“Ja se maksimalno suzdržavam, iako, na kraju krajeve, to ne može da se odvoji. I ako pohvalite i ako kritikujete, to ima političke konotacije”, rekao je Zukorlić. (N1, Beta)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.