Zećirović sumnja u postojanje stabilne većine u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Građanskog pokreta Sandžaka (GPS) Edin Zećirović izrazio je danas sumnju da Sandžačka demokratska partija (SDP) ima sigurnu većinu za za formiranje organa upravljanja u Novom Pazaru.

On je na konferenciji za novinare rekao da se iz skupštinskih materijala za Konstitutivnu sednicu Skupštine “ne vidi i da (SDP) ima i 24 odbornika za formiranje vlasti”.

Zećirović (jedini odbornik GPS-a u budućoj skupštini) je izjavio da će doći na zasedanje, ali da neće dati podršku SDP-u, i tako joj pomoći da se “po svaku cenu” održi na vlasti.

Prema njegovim rečima, zbog takvih, stalnih, partijskih trgovina glasovima građana je i došlo do “velike krize” u svim sandžačkim opštinama (Sjenica i Tutin).”Zato GPS neće trgovati glasovima građana koje smo dobili na izborima”, naglasio je Zećirović.

Govoreći o pregovorima SDP i Stranke demokratske akcije (SDA), on je rekao da je na njima (partijama) da to kasnije objasne biračima.

“Nudili smo sporazum svih opozicionih partija da neće ulaziti u vlast sa SDP i mi nismo pregovarali sa SDP-om”, naglasio je.

Zećirović je kritikovao ponašanje i “predstavnika Srba u Novom Pazaru” (koaliciju SNS-SPS-SRS), za koje je rekao da se ne oglašavaju, “kao da ne žive u ovom gradu i kao da nemaju nikakvu odgovornost”.

Prema njegovoj oceni, na njima je svakako deo odgovornosti, “jer ih (SDP) održavaju na vlasti”.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Huso
Huso
3 mjeseci ranije

Tebe treba da uzmu u koaliciju i dati daju da vozi kamion za smece

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex