Zećirović: Mahmutović da se zapita da li treba da ostane na čelu Opšte bolnice

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Poslije više od trideset sati zasijedanja odbornici Skupštine grada Novog Pazara otpočeli su raspravu o stanju nastalom nakon izbijanja epidemije korona virusa. Odbornik Edin Zećirović kazao da bi Mahmutović trebao da se zapita da li treba da ostane na čelu Opšte bolnice u narednom periodu, obzirom da epidemiolozi najavljuju novi udar korona virusa.

yrdfgrhtrshs

{module Oglas 1 – 2020}

– Smatramo da se niste najbolje snašli. Žao mi je što niste pristali da se formiraju stručna tijela i komisije jer smatramo da ljudi od struke, hladnih glava su mogli mnogo bolje i detaljnije da se ovim pozabave i da nam daju svoj sud. Isto to se odnosi na g. Biševca, i na sve one ljude za koje smatramo da su bili na nekoj poziciji gdje su se donosile odluke da nešto urade. Vi ste Mahumtoviću rekli da se Opšta bolnica nalazi među zadnjim instancama u pravcu djelovanja. Naravno niste vi krivi zbog toliko broja razboljelih u jednom trenutku, ali smatramo da ste svoj nedjelovanjem odgovorni što je došlo do širenja virusa u toj mjeri. Pogrešno je pokušavati prebaciti odgovornost na građane, smatramo da ima odgovornosti građana, ali da ona nije ključna.

{module Oglas 0 – 2020}

Smatramo da vaše upozorenje da se nose maske nakon ovakvih rečenica izazivaju revolt i kontra poruku. Također, rekli ste šta je razlika između prvog i drugog pika, razlika u poštovanju mjera. Mi smatramo da je razlika između dva pika nešto drugo. Smatramo da je vaša zauzetost političkom kampanjom koja se desila u junu mjesecu dovela do toga se virus raširio do te mjere da zdravstvena ustanova na čijem ste čelu nije mogla da primi pacijente i pruži im pomoć. Ne želim da vas optužim ili osudim, namjera mi je sljedeća, jer smo na pragu novog pika, ako niste uspeli da snađete dobro u ovom prvom periodu, ja vas molim da preispitate odluku, da li treba da ostanete na čelu ustanove, da je organizirate da nam se ne ponovo ne desi ono što nam se desilo u junu i julu mjesecu.

Odbornik Zećirović je u nastavku pročitao dopis ljekara Opšte bolnice koji su iznijeli činjenično, hronološki dešavanja u Opštoj bolnici, sa kojim su se izazovima susretali i šta je dovelo do smrti više od 300 sugrađana.

(Agencija Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker