Vulin: Novi Pazar, kao i svi gradovi u Srbiji, mora da bude bezbedan

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, gostujući na RTS-u, da je svim policijskim upravama u Srbiji uputio naređenje da svaki policajac koji održava bilo kakve kontakte sa kriminalnim grupama to prijavi nadležnim starešinama…

TUITZIDU

{module Oglas 1 – 2020}
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je, gostujući na RTS-u, da je svim policijskim upravama u Srbiji uputio naređenje da svaki policajac koji održava bilo kakve kontakte sa kriminalnim grupama to prijavi nadležnim starešinama.

„Ukoliko to ne učini, na njega će biti primenjene ozbiljne sankcije i ako to sakrije, to znači da ne radi operativni posao, da se ne bavi prikupljanjem informacija“, objasnio je ministar Vulin za RTS, podsetivši da su u Novom Pazaru suspendovana dva policijska inspektora koji su komunicirali sa pripadnicima kriminalnih struktura.

Govoreći o situaciji u Novom Pazaru, ministar Vulin je istakao da taj grad, kao i svaki drugi grad u Srbiji, mora da bude bezbedan.

{module Oglas 0 – 2020}

„Neću da se ničije dete plaši da izađe na ulicu zato što neki pucaju jedni po drugima, svađaju se oko parkinga ili bave narko-poslovima. Juče smo oduzeli pet automobila raznim narko-klanovima, nekoliko pištolja, narkotike“, istakao je ministar Vulin.

Govoreći o kadrovskim primenama u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Vulin je ukazao da se tim stalno formira i da to nije nikakva čistka.

„Svaki ministar dovodi ljude sa kojima misli da može da radi bolje i u koje ima poverenja. Ne zato što misli da su oni pre njega loše radili, već je prirodno da dovodi ljude za koje misli da će bolje raditi“, naveo je ministar Vulin, istakavši da su novopostavljeni načelnici, kao što su šef Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić i načelnik beogradske policije Veselin Milić, ljudi u koje ima poverenja i koji su već ostvarili rezultate i stvari pomerili na bolje.

Posao ministra policije, kako je istakao, nije da hapsi, već da postavi ljude, profesionalce koji će taj posao da rade.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.