Vučić progovorio o situaciji u Novom Pazaru: Ni beogradske, ni sandžačke dahije za 30 godina…

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vučić je podsetio da šezdeset godina ništa nije urađeno u pazarskoj bolnici.

vuci 5 1000x0

{module Oglas 1 – 2020}

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je u Novom Pazaru bilo organizacionih problema i da je Ministarstvo zdravlja trebalo ranije da reaguje, ali da to nije razlog za kampanju koja se vodi protiv države, koja je dala više nego ikada iko u Novi Pazar, Sjenicu i Tutin.

“Ni beogradske, ni sandžačke dahije za 30 godina ništa nisu uradili u Pazaru”, rekao je Vučić i dodao da je u poslednjih šest godina opremljena bolnica u tom gradu za milione evra.

Vučić je rekao da šezdeset godina ništa nije urađeno u pazarskoj bolnici, a da je u prethodnim godinama urađeno nekoliko objekata, a da su fotografije koje su prikazali neki sandžački portali zapravo iz starog dela bolnice, dok nisu pokazali kako bolnica sada izgleda.

{module Oglas 0 – 2020}

Podsetio je da je izgrađen dijagnostički centar, uz pomoć šeika Muhameda, koji košta pet miliona i koji izgleda bolje nego bilo koja bolnica u Nemačoj.

Kako kaze, u opštoj bolnici u Pazaru je renovirana angio sala, što je koštalo više od šest miliona evra, lekari su obučeni i da sprovodiće hiljadu intervencija.

Dodao je da je uložen ogroman novac u uređaje i da je sve što je urađeno, urađeno u prethodnih šest godina.

“Svi koji bi da nam drže predavanje, neka pogledaju šta smo uradili u poslednjih šest godina”, rekao je Vučić i pokazao fotografije bolnice u Novom Pazaru.

On je rekao da je samo danas deset ljudi na deset respiratoru u bolnici i da nije tačno da se respiratori ne koriste, da stoje neraspakovani.

Niko neće urušavati državu ni unutra ni spolja

Predsednik je poručio večeras da mora da sluša neistine i laži, ali da neće da dozvoli da neko urušava državu ni spolja, ni iznutra, niti mir i stabilnost, kako u Novom Pazaru, tako i u drugim mestima u zemlji.

Vučić je za RTS rekao da će u Novom Pazaru biti uloženo još 30 miliona evra i da ga boli kada se po ceo dan borite da nešto uradite, a neko dođe sa odmora i kaže da ste lenčuga.

“Napadaju lekare svaki dan, kažu da su podrepaši vlasti, kažite koga imamo boljeg…Tajkune koji su poslali 1.000 maski Novom Pazaru i 50 posteljina? A, mi svakog dana dajemo milion evra”, istakao je Vučić i dodao da iz Bosne nude, na primer, 50.000 evra.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.