Vučić najavio posetu Novom Pazaru posle objave da je taj grad novo žarište korona virusa

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vučić će u Novom Pazaru obići Opštu bolnicu, kojoj će uručiti 10 kliničkih, statičnih respiratora i tri mobilna respiratora

tan2020 4 2183677840 830x0

{module Oglas 1 – 2020}

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u ponedeljak Novi Pazar, koji je identifikovan kao novo žarište korona virusa u Srbiji.

To je objavila, nezvanično, jedna lokalna televizija, a Tanjugu je u Kabinetu predsednika Republike informacija potvrđena.

Vučić će, prema Tanjugovim informacijama, u Novom Pazaru obići Opštu bolnicu, kojoj će uručiti 10 kliničkih, statičnih respiratora i tri mobilna respiratora.

Predsednik je odlučio da poseti Novi Pazar pošto su je obavešten da je situacija u tom gradu sa širenjem covid-19 “alarmantna”.

{module Oglas 0 – 2020}

Respiratori koje će uručiti Opštoj bolnici, ukupno 13, ojačaće zdravstveni sistem Novog Pazara i omogućiti Opštoj bolnici da se nosi sa trenutnim stanjem obolelih od korona virusa i da spremno dočeka eventualni rast zaraženih, kako oni ne bi morali da budu upućivani u udaljene kliničke centre.

Zaključno sa petkom, u Novom Pazaru je registrovano 12 osoba zaraženih korona virusom, ali su testirani i svi kontakti zaraženih osoba, a rezultati se čekaju.

Nadležni iz Opšte bolnice Novi Pazar pozvali su sve građane da se striktno pridržavaju mera Vlade Srbije i preporuka nadležnih institucija i da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova. (Telegraf, Tanjug)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.