Vučić: Država će pronaći nekog velikog investitora za Novi Pazar

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na rekonstrukciji puta Novi Pazar Tutin i tom prilikom rekao da bi put trebalo da bude završen do juna naredne godine.

Vučić  je istakao da bi trebalo uraditi i put prema administrativnom prelazu Brnjak, kao i put do Zubinog Potoka , te obnoviti pojedine pristupne puteve u ovom kraju.

Država će  pronaći nekog velikog investitora za Novi Pazar, koji će onda imati više sredstava da sam ulaže u puteve i dodao da će Novi Pazar morati da razvija industrijsku zonu. Moramo uraditi i  obilaznica oko Novog Pazara. Izrada projekata za brzu saobraćajnicu Kraljevo – Ušće – Raška – Novi Pazar je u toku. Radimo ovde kompletnu infrastrukturu, a radiće se  i put od Ribarića do Novog Pazara, zatim  i  novi gasovod Aleksandrovac – Tutin i drugo, rekao predsednik Srbije.

U razgovoru sa ambasadorom Turske u Srbiji Hami Aksojem i drugim predstavnicima Turske u Srbiji, Vučić je istakao da su turski investitori veoma značajni za siromašne opštine na jugu, ali i u zapadnoj Srbiji.

Podsetio je da turska firma Tašjapi radi i na gradnji deonice kao Sarajavu od Kuzmina do Sremske Rače, u okviru koje se gradi i novi most na Savi.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.