VUČIĆ DANAS U POSJETI NOVOM PAZARU: Na obeležavanju početka radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti Raški okrug.

Kako je saopšteno iz Službe za saradnju s medijima predsednika Republike, Aleksandar Vučić će u Novom Pazaru prisustvovati obeležavanju početka radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice “Novi Pazar”.

Predsednik Srbije će u selu Pavlica obići seosko-turističko domaćinstvo “Toplina duše”.

Vučić će takođe posetiti i Kraljevo, gde će se obratiti građanima u Sportskom centru “Ibar”.

Kurir.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Mucenik
Mucenik
1 godina ranije

BEDA OSTAJE BEDA!
 
Gospodin ΛV u Novom Pazaru danas objedinio želje pravoslavaca i muslimana, objedinio je bede, ne po kulturi i ponašanju, već kako bedno žive, penzioneri, radnici i građana. On gradi i razgrađuje puteve, železnice industrije, bolnice kroz hvalisave koliko pare je uložio, a država nikada više zaduženija. Plate i penzije, po njemu, su u vrhu Evrope, a građani i penzioneri vide da su najbedniji u toj Evropi, gde trčimo kao pijan i bos po trnje. On je zadužio dodatno zemlju za više od dvadeset milijardi evra i, umesto da vrati otete penzije, gradi sve živo što treba i ne treba. Kada je zajašio na vlasti 2012. godine prosek penzija je bio više od 60% proseka plata, a sada je 40%. Umesto da raste penzija, kako on tvrdi, ona je pala za 20 procentnih indeksa i iznosi 37.809 dinara i kada se plate dažbine, ostaje para samo da se jedva ne umre. ΛV se hvalio da će plata biti najbolja u regionu i kada dođe februar plate su pri kraju odmah iza Makedonije i BiH, ne najveće, a penzije ostaju i dalje najniže. Tako, znao on ili ne, smanjuje mu se biračko telo od bolesti, starosti i gladi. Kako ga nije stid da laže, a penzose gleda u oči, bruka?

Bor Boranin
Bor Boranin
1 godina ranije

Sentenca ΛV prezentirana u Kraljevu „Srbija sanja i snove ostvaruje“ mućak, ne odgovara stvarnoti već „Srbija i dalje sanja izlaska iz bede i proklinje ΛV“.

Ljosu
Ljosu
1 godina ranije
Odgovor za  Bor Boranin

Ne balegaj

Bell
Bell
1 godina ranije

Diktator velikih razmera cak buh mu i u Nord Koreji pozavideli…Jadni narod se razbezao po Zapadnoj E za koru hleba dok skorijevici novopeceni biznismeni i ostala bratija sa kupljenim diplomama grabi jos sto se moze

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.