Vučić – Bolnica u Novom Pazaru bolje opremljena od bolnica u Njemačkoj

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Opšta bolnica u Novom Pazaru jedna od najmodernijih i da je apsolutno neistina da nedostaje bilo šta što je potrebno za zaštitu od korona virusa i lečenje.

Tan2019 7 7 14541848 3

{module Oglas 1 – 2020}

U intervjuu za televiziju Pink, Vučić je rekao da može da razume da je veliki broj zaraženih u tom gradu izazvao brigu medju gradjanima, ali da neće da dozvoli politizaciju i bilo kakvo izazivanje destabilizacije bilo gde u Srbiji.

Vučić je rekao da je bolnica u tom gradu bolje opremljena nego mnoge bolnice u Nemačkoj, u gradovima te veličine, i da se u toj bolnici nalazi veliki broj neotvorenih kutija sa medicinskom opremom.

“Ne postoji niti jedna stvar koja nedostaje. Nedostaju lekari, jer je veliki broj medicinskih radnika zaražen. I zato danas ide 14 lekara i medicinskih sestara iz Kragujevca u Novi Pazar”, rekao je Vučić i dodao da nije istina da ne rade respiratori koji su nedavno dopremljeni u taj grad.

On je rekao da su trenutno tri osobe u Novom Pazaru na respiratoru, a da ima respiratora koji nisu ni uključeni.

{module Oglas 0 – 2020}

“To je ružan pokušaj političke manipulacije, kada osudjeni narko dileri viču predsednici Vlade da je lopov. A šta je to ona ukrala? Šta vam nedostaje?”, rekao je Vučić i dodao da je nabavka limenih sanduka u doba pandemije uobičajena situacija a da je to samo trebalo objasniti gradjanima.

Vučić je rekao da je situacija po pitanju korone u Beogradu deset puta teža nego u Novom Pazaru, ali da ima dovoljno i opreme i PCR testova.

“Mi smo u Tutin, Novi Pazar i Sjenicu uložili više u različite objekte javne namene nego bilo koja vlast od Tita. A računam da ćemo za dve do tri godine i to da prestignemo. Neću da dozvolim da bilo ko ruši dobre odnose Srba i Bošnjaka”, rekao je Vučić.

On je rekao da nema ništa protiv da neko traži pomoć od Bosne i Hercegovine, “ako misli da je tamo bolja situacija”, ali da bi samo voleo da mu neko pokaže gde u BiH ima bolje bolnice nego što je ona u Novom Pazaru.

(Beta)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.