Usame Zukorlić o prijetnjama Fehratoviću – Kriminalci, svoje prste da vrate k sebi u šahte

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Usame Zukorlić – ‘Boga se bojimo puno, narkodilera ni malo, a kriminalaca ko dorata svoga’

Dr. Fehratović Jahja simbol patriotizma, dostojanstva i ljudskosti.

Svo poštovanje svih nas prema neustrašivošti koja ga krasi i dosljednoj borbi protiv zločinačkog kriminala. To su osobine rahemtli muftije Zukorlića. To su osobine našeg pokreta.

Kriminalci, svoje prste da vrate k sebi u šahte.

Oni znaju kako nam je Muftija ostavio u emanet da se borimo protiv njih. Bolje da ne izviru ispod poklopca, da i šahte ne postanu nepovoljno prirodno stanište kriminalu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Šibenik-virovitice
Šibenik-virovitice
2 godina ranije

Pokušajte da se pomirite sa svojim narodom.kao što ste se pomirili sa vučicem i srpskim radikalima.cijela progradjanska evropa,dobro zna da je vučić bio član šešeljeve radikalne stranke.šešelj je haški osudjenik za ratne zločine počinjene nad vašim narodom u bosni i hercegovini.sami tvrdite da imate dogovor sa vučicem i da od tog dogovora nećete odstupiti.ne voli gradjanska evropa i a ni svijet,desno orijentisane pro fašističke oblike svijesti,nigde,pa ni u srbiji.to biste morali znati. i nebiste se smeli upuštati u saveze sa takvim ličnostima i njihovim organizacijama …te vaše tvrdnje o navodnom kriminalu i kriminalcima iz vašeg naroda u sandzaku su zasnovane na pretpostavkama.od takvih tvrdnji vaš narod nema nikakve koristi,osim štete.jer takvim tvrdnjama etiketirate cio vaš narod.i,dovodite ga u nezavidan položaj…vi ste završavali medresu i sretali ste se sa kur’anskim ajetom gde uzvišeni Stvoritelj kaze:”da pretpostavke nimalo nijesu od koristi za istinu”…okanite se,te zle krvi prema svome narodu .napaćen je sandzački čovjek,mnogo briga ima.težak život živi.ne trebaju njemu bezpotrebni napadi i trzanja, i to od koga.od onih, koji su sebe i svoje porodice hranili i hrane od davanja i sadake tog istog naroda..ako ne napadate i ne uznemiravate svoj narod,niko vas neće ni dirati ni napadati. pa,neće vam ni prijetiti…

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.