Umalo tuča na Skupštini grada Novog Pazara (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Samostalni odbornik u Skupštini grada Novog Pazara, Edin Zećirović je zatražio ostavku gradonačelnika Novog Pazara Nihada Biševca, jer kako je naveo zbog njegovog nerada građani gube živote.

Na ovaj zahjev Zećirovića, osmjehom je reagovao odbornik SDP-a Ramiz Župić, nakon čega mu se Zećirović obratio riječima “Župiću to nije smiješno koliko god to vama izgledalo smiješno, neko je izgubio život, zapamtite”.

Župić je nakon toga otišao do Zećirovića, koji je potom sa skupštinske govornice prenio da mu je Župić rekao da će ga ugaziti, nakon čega uslijedio metež i prekid zasijedanja.

Odbornici SPP-a spriječili su da dođe do većeg incidenta i fizičkog obračuna između Župića i Zećirovića. Odbornik Jonuz Džanković je smirio Župića i Zećirovića, a onda i muslihunio između njih kako bi iznašli kompromis, nakon čega je sjednica Skupštine nastavljena.

Pogledajte video :

(Sana)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.