Ugljanin potpisom podržao listu “SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, Slejman Ugljanin, dao je potpis podrške izbornoj listi „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“ za učešće na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.

Ugljanin kaže da očekuje podšku građana Sandžaka na izborima jer stranka kojom rukovodi, kaže, ima jasan program i ciljeve.

Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 3. aprila. (rtv)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

12 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Strang
Strang
2 godina ranije

Jos se batrgate sa ovom spodobom, pa zasluzno

dile
dile
2 godina ranije

On zasluzan. Neznam cime brate. Dao izjavu i srbija ga ispratila za Turku. U toku rata prodavo srpsko oruzije i uzo lovu i oruzije vraceno onima komisch su mu posudili.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 godina ranije
Odgovor za  dile

Ne laži budaletino, ne znaš sline da obrišeš a pričaš o Sulju nešto.

roki
roki
2 godina ranije

samo suljo do pobede a ja odo u nemacku cao

Mutavko Mutavi
Mutavko Mutavi
2 godina ranije

Još nam dajte samo 1530 godina vlasti i već tada će se možda vidjeti prvi rezultati

Ella
Ella
2 godina ranije

Zasluge Sda su velike, Ali je vreme za obnovu stranke, zato bih molila gos.Ugljanina da ustupi mesto Imamovicu da Suljo Bude pocasni Clan stranke, Imamovic je neko kome traba dati sansu, traba ga podrzat on je Taj Koji moze sandzak po vesti bojim Putem. Sad ne smije da Bude taoc jednog coceka, Sda je vise od ugljanina. Novi kadrovi moraju do biti sansu. Inace sve ce biti isto.Interes sandzaka je jedinstven sandzak, da se napokon krene na ekonomskom razvoji regije. 21 vijek kod Nas je vreme stalo. Sandzak se iseli, sda mora biti ta koja daje jasan pravac. Zato je imamovic tu Koji to moze da izvrsi pomene sda na celu Sa pravim ljudi a moze mnogo.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 godina ranije

Gospodin bio, gospodin ostao.

Bego
Bego
2 godina ranije

Samo napred jedna i jedina SDA Sandzaka pobeda se blizi.

west
west
2 godina ranije
Odgovor za  Bego

Druze Bego, SDA je stalno na vlasti u poslednjih 30 godina. Tutin jos uvek. Sjenica do nedavno. A Pazar, stalno deo vlasti.

Prema Ugljaninu imam simpatije jer je zasluzan da Bosnjaci ne budu mobilisani za ratove u ex-Yu. Ali sve posle toga, slabo. Gotovo nista.

Da budem iskren, najardije bih video SPP i SDA u koaliciji u Pazaru. Usama me pozitivni iznedadio, i mislim da je to realno. SDP treba da ode na neko vreme. Puno kriminala se nakupilo oko njih. Iz istog razloga SDA treba da ode u Tutinu.

Bego
Bego
2 godina ranije
Odgovor za  west

Ja sam za jedinstvo Bosnjaka ,Ali svi znamo da je arh Muftija prodo SDA i pdelio bosnjake pomogo Rasimu da podi u Pazar. Sjenicu kupijo Odbornicu ako zelis koaliciju moras biti posten i moralen.

Neko
Neko
2 godina ranije
Odgovor za  Bego

Bego pa kakva je to logika da je izdaja da Rasim dodje na vlast preko Muftije a nije da on bude na vlasti preko Sulja svih ovih godina? Ta logika ista kao sto je Vucic diktator i ne smije se sa njim nikako a kad se sklopi koalicija sa Vucicevom strankom u TT, kaze se pa taj srbin u TT je dobar covjek, a potpisan ugovor sa partijom, koju ne posjeduje taj jedan srbin u TT. Zar nije to malo kontradiktorno???

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 godina ranije
Odgovor za  Neko

I po tebi je isto biti u koaliciji sa jednim čovekom, gde on ne može ništa sam da uradi, i biti sa 248 poslanika gde ti ne možeš ništa da uradiš, osim da budeš sluga.

12
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.