Ugljanin: Neka pobjedi onaj ko najviše koristi Sandžaku (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nosilac izborne liste „SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin“ – Čuvari Sandžaka pozvao je večeras Bošnjake da na predstojećim izborima glasaju za one partije za koje su sigurni da ih neće (glasove) predati Beogradu.

On je na završnom skupu u sportskoj dvorani „Pendik“ u Novom Pazaru svim učesnicima izbora (partijama i građanima) zaželeo da “pobedi onaj koji će biti od najveće koristi Sandžaku”.

Na skupu su predstavljeni poslanički i kandidati za odbornike u sandžačkim opštinama na predstojećim, “možda najvažnijim izborima” posle pada Miloševićevog režima, kako je Ugljanin naglasio.

Prema njegovoj oceni, 17. decembra građani će svojim glasovima odlučivati za “opstanak Bošnjaka u Sandžaku ili (Vulinov) Srpski svet, jer velikosrpski nacionalisti pokušavaju da Bošnjaka tu ne bude”.

Ugljanin je naglasio da je na ovim izborima on kandidat za odbornika novopazarske skupštine i da predvodi tim stručnjaka, poštenih i dobrih ljudi, odlučnih da sprovedu promene u korist svih građana Novog Pazara i Sandžaka.

Govornici koji su se članovima i simpatizerima obratili pre njega ukazali su na korupciju na svim nivoima, brojne komunalne, infrastrukturne i ekološke probleme “za šta odgovornost snose oni koji su grad vodili u prethodnih 15 godina”.

Sulejman Ugljanin je dodao da je sve navedeno i bio njegov motiv da kroz lokalnu skupštinu učestvuje u promenama na bolje, ali ocenio i da je u toku stvaranje novog svetskog poretka, “u kojem Bošnjaci, kao jedini narod na Balkanu koji nije rešio svoj status, moraju naći svoje mesto”.

On je ponovio da podržava poziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) da, ako nije do toga došlo pre izbora, onda posle 17. decembra sve bošnjačke partije u Sandžaku zajedno formiraju stabilne skupštinske većine.

“Jedan smo narod i budimo jedno i posle izbora”, poručio je Ugljanin.

(Radio sto plus , Video facebook)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

16 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sam
Sam
4 mjeseci ranije

Koliko je moćno i lijepo vidjeti ove bosnjačke zastave ovako razvijene,podignute visoko,simbolizujući slobodu našeg naroda. Za razliku od onog skupa juče koji je imao Vucic sa Ljajicem,gde poniženi članovi SDP-a nisu smeli da razviju ni svoje stranačke,a kamo li bosnjacke zastave.
To je ta naša,velika SDA Sandzaka. Tu ljepotu i čistotu,borbu te wtranke su baš zbog toga i podržali velikani kakav je Bakir Izetbegović i naš gazija Muderis Halilović.
Bošnjaci… budite sretni i ponosni sto imate ovakvu Stranku zbog koje vam nikad i niko neće,ne smije i ne može zabraniti da dostojanstveno i visoko nosite našu zastavu,kao simbol naseg dostojanstva,nase slobode i naseg identiteta. Bosnjaci…mi moramo biti vlastita mjera stvari i vrijednosti,a ne da dozvolimo kao ovi slijepci iz SDP,da nam vrijednosti postavljaju i ponizavaju nas ljudi poput Vučića,Vulina,Dodika…i njima slični.
DO POBJEDE,AKO BOG DA…!!!

Realno
Realno
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Sam
Enes
Enes
4 mjeseci ranije

Tvoju cuvari u Tutinu ,mnogo dobro cuvaju Tutin.Ruke do lakata su nabili u korupciji i,kriminalu.Celokupno javno gradsko zemljiste ste prodali,90%kadrova koju upravljaju opstinom je s kupljenim diplomama.Nista niste uradili za Tutin 3 decenije.Grad je opustosen,opljackan i istetljen mu je licni opis vasom neplanskom nelegalnom gradnjom.Ulice glavne ste ukinuli zatvorili da bi vasi tajkuni mogli da prave kafice,restorane na kolovozu.

Meri
Meri
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Enes

Pa za koga da se glasa, mafija sdp mafija sda mafila i lopovi spp hajde da ne glasamo jer nemamo za koga. Ali kaf morano biramo manje zlo. Sda nosta noje osim zastave donela spp ova se tek rodio gde da vodi politiku, a svi su u spp a ne vole se medjusobno. Sdp makar zaposljava mlade, park rekreacioni setališta dosta se uradilo. A mafije masvuda je ima i ne mozes biti na fotelji ako nisi pokvaren.

nježan
nježan
4 mjeseci ranije

SULEJMANE MUSLIMANSKO CVIJEĆE…

Realno
Realno
4 mjeseci ranije
Odgovor za  nježan

Uvenulo

west
west
4 mjeseci ranije

Verovatno je imala tremu.
Ali to ne umanjuje istinitost onoga sto je rekla.

Dajte sto vise obrzovanih ljudi. Pustite ih u prve redove.
Ali pravovremeno otkivajte pokvarenjake i izbacite ih odmah. Da ne “kao napustaju stranku” pred izbore kao ona Ferizovic, razumijese za neke novce i obecane funkcije.
SDA je daleko od dobre stranke. Ali je po mom skromnom misljenju, najbolje sto imamo.

Voleo bih da SDA u Pazaru pobijedi, a u Tutinu izgubi. U Sjenici se kako tako smenjuju. Sto je jako pozitivno.
U Pazaru mora doci do promjene.

Sandzaklija
Sandzaklija
4 mjeseci ranije
Odgovor za  west

On Ferizovic je obicna smlata bogati. Istjerali iz stranke SDA onu dvojicu sa donje pesteri sto su bili 2 oka u glavi zavadjinali dole po Tutinu,i ona je njihov kadar…i sad laprda nekakve nebuloze. Kakva crna Ferizovic Selvija,beskicmenjak jedan obican.

sandzos
sandzos
4 mjeseci ranije

Nikada nisam glasao. Ne zivim u Srbiji niti imam nkretninu tamo. Upisan samu biracki spisak u mestu rodjenja.

Pitanje: Da li upis u biracki spisak ide po automatizmu? Ako ne, znaci li to da je neko zloupotrebio moje licne podatke i upisao me?

Proverio sam na ovoj adresi https://upit.birackispisak.gov.rs/
Ineo sam JBMG i broj pasosa, Odgovor na pit je bio biracko mesto u osnovnoj skoli gde sam rodjen.

Sam_Sandzaklija
Sam_Sandzaklija
4 mjeseci ranije
Odgovor za  sandzos

Ako imas drzavljanstvo Republike Srbije,to ide po automatizmu kad napusnis 18 godina. Niko nije zloupotrebio tvoje licne podatke.

sandzos
sandzos
4 mjeseci ranije
Odgovor za  Sam_Sandzaklija

Hvala.

DŽenis
DŽenis
4 mjeseci ranije
Odgovor za  sandzos

To mora da je neka greška, nema šanse da si rodjen u osnovnoj školi.

Dijaspora F.
Dijaspora F.
4 mjeseci ranije

33 godine čovek sipa iz Šupljeg u Prazno. Super lijepkom sebe zalijepio za fotelju i nikom je ne da. Koliko treba da budeš nepismen, da bi ovoliko godina pratio Nepismenog? Jad i čemer. Zamislite samo SDA kada ovaj uzurpator biološki nestane? Od njih će ostati samo zastave po podrumima.

Amer
Amer
4 mjeseci ranije

Suljo ubico sandzacke mladosti

Roki
Roki
4 mjeseci ranije

Da ne živim u. Tutinu, ne radim ovde, ni sa kim se ne družim, ne poznajem nikoga, ne pričam ni sa kim, ne čitam ništa… i samo pogledam ovaj skup, možda bih bi mu i poverovao

Pesterac
Pesterac
4 mjeseci ranije

Ubice Sandzaka

16
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex