Ugljanin na protestu: Na izborima ukradena sloboda ljudi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Opozicione SDA Sandžaka i GPS održale su danas protest u Novom Pazaru na kojem su još jednom istakli da ne priznaju preliminarne rezultate izbora koji su održani 17. decembra.

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka dr Sulejman Ugljanin kazao je da je Gradska izborna komisija “nezakonitim radnjama pokušala da promeni izbornu volju građana.”

-Na ovim izborima su ukradeni sloboda i dostojanstvo ljudi, a izborna komisija je rušenjem zakona pokušala da ovom narodu nametne vlast koja njima odgovara. Predsednik komisije će bez obzira kakvo je sudstvo vrlo brzo biti osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog nezakonitih radnji u kojima je učestvovao. Pozivam ga da podnese ostavku i vrati slobodu narodu, a sebe spasi zatvorske kazne, poručio je Ugljanin.

Nosilac liste Građanskog pokreta Sandžaka Edin Zećirović rekao je okupljenim građanima da oni svojim „prisustvom i nepristajanjem govore mnogo više od svih političara zajedno“.

-Teško je govoriti pred ljudima koji su svesniji od onog koji govori koliko nam je potrebna sloboda, i teško je naći reči kojima bi se iskazala vaša odlučnost da ovo uradimo do kraja. Poruka je jasna i jednostavna, a između toga da pristanemo da budemo podanici ili slobodni građani laka je linija razdvajanja. Shvatili su i oni da dok smo živi nećemo odustati od slobode, poručio je Zećirović.

Protestu ovog puta nisu prisustvovali predstavnici Stranke pravde i pomirenja.

(Foto RTV Novi Pazar, infolid)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Murat
Murat
4 mjeseci ranije

Proslo tvoje Suljo. Bolje da si se povuko ko sampion nego da se sad pokusavas vadit na đoja krađu,sa tim Zecirovicem, Dritanom u pokusaju,koji se prvo posvadjao sa kompjuterskim programom sto mu ne da jos jednog odbornika a onda poceo da vice drste lopova.

Bilal
Bilal
4 mjeseci ranije

Suljo je bio i ostao pasa

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex