U Novom Pazaru uručeni ključevi za stanove za 20 izbegličkih porodica

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je u Novom Pazaru svečanoj dodeli ključeva 20 stanova sagrađenih za izbegličke porodice iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.

assdfgfhjgfgghjk

{module Oglas 2 – 2020}

Stanovi u Novom Pazaru izgrađeni su u okviru Potprojekta 5 Regionalnog stambenog programa.

Ministar Ivica Dačić je izrazio zadovoljstvo što je danas u Novom Pazaru 20 porodica sa prostora bivše Jugoslavije dobilo ključeve stanova i poželeo im puno sreće i lepih trenutaka u njihovim novim domovima.

“Stanovi koje ćemo danas dodeliti deo su jednog velikog i humanog projekta. Regionalni stambeni program je nastao u dobroj veri da pravde ipak ima i da najugroženije izbegličke porodice moraju biti trajno stambeno zbrinute”, rekao je Dačić.

{module Oglas 1 – 2020}

Ministar Dačić, predsednik Komisije za koordinaciju procesa stalne integracije izbeglica Vlade Srbije, istakao je da je do sada je širom Srbije useljeno i trajno zbrinuto više od 4.500 porodica, od planiranih 7.537, upravo zahvaljujući angažmanu i predanom radu svih aktera koji učestvuju u realizaciji Regionalnog stambenog programa.

“Vlada Srbije vredno radi na boljem položaju svih naših građana, bez obzira na njihovu nacionalnu ili konfesionalnu pripadnost. Snažno stojimo iza ideje jednakosti i slobode, mareći za svaku pojedinačnu sudbinu podjednako. Svaki život – nama je važan. Tako će ostati i ubuduće”, zaključio je Dačić.

{module Oglas 0 – 2020}

Izvor.Rts.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.