TUČA U NOVOM PAZARU – Sulejman Ugljanin razdvajao sukobljene (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U Novom Pazaru je došlo do obračuna u centru grada, a sukobljene je razdvajao predsjednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin.

U utorak u novopazarskom naselju Drum, građani su ostali u šoku nakon brutalnog napada nasred ulice, koji je bio najavljen zbog prethodnog obračuna između jedne porodice iz sela Gurdijelje sa maloletnikom, njegovim ocem i drugom iz sela Delimeđe.

Sve je počelo dva dana ranije kada su braća pretukla maloletnika u selu Delimeđe, nanoseći mu vidne povrede po licu. Međutim, sukob se nije zaustavio na tome, već se preselio u novopazarsko naselje Drum, gde je kulminirao.

Prema dostupnim informacijama i snimku sa nadzorne kamere, obračun je počeo kada su vozilo u kojem su bili pomenuti maloletnik, njegov otac i još jedno lice presekli put suprotstavljenoj porodici, prisiljavajući ih da se zaustave. Trojica muškaraca iz prvog vozila, držeći palice u rukama, nasilno su izleteli iz automobila i uputili se ka drugom vozilu.

Napad je postao brutalan kada su napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca. Užas se dodatno povećao kada su žena i malo dete izašli sa zadnjeg sedišta. Čak ni suvozač, koji je inače rođeni brat povređenog, nije izbegao snažan udarac nakon što je napustio vozilo.

Ubrzo nakon početka incidenta, vozilom je naišao Sulejman Ugljanin, predsjednik SDA Sandžaka i nosilac liste na Parlamentarnim izborima “SDA Sandžaka, čuvari Sandžaka” sa svojim obezbjeđenjem.

Osumnjičeni nakon napada napustili mesto događaja

Nakon brutalnog napada, situacija se smirila, a napadači su se vratili u svoj automobil i napustili mesto događaja.

Policija PU Novi Pazar je brzo reagovala, pronašla učesnike i privela ih u prostorije PU Novi Pazar, gde su im izrečene mere zbog nasilničkog ponašanja. Otac maloletnika se nalazi u pritvoru, dok su društvene mreže i lokalna zajednica izrazile zgroženost incidentom i pozvale na prestanak nasilja.

Pogledajte video :

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

14 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Emir
Emir
5 mjeseci ranije

Prebijeni momci a ovi kao mutavi na telefon sto ne pisete sto ih je suljo odbranio.

esnaf
esnaf
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Emir

pa to je suljo namestio hahah otkud tu suljo bas da se zadesi pusti se ti toga mislis narod je glup pred izbore satro suljo razdvaja dobar covek

Hamza
Hamza
5 mjeseci ranije

Koga ce on da razdvaja kad ga niko i ne razume

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Hamza

Ko je išao u školu razume, a ti što nisi nije ti niko kriv.

Hamza
Hamza
5 mjeseci ranije

Meni ne treba logoped,vodi njega da bar nesto nauci da kaze.

Enes
Enes
5 mjeseci ranije

PA to mu je I posao ,ranije je bio bokser a I doslo mu ovo pred izbore dobro.Da nije billo ovih njegovih iz obezbedjenja nebi on prisao.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Enes

Tvrđi je Suljo nego svi ostali, u tuču ni policija neće da uđe dok se ne završi.

Bell
Bell
5 mjeseci ranije

Igrale se delije nasred zemlje srbije

Rat i mir
Rat i mir
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Bell

Dobro je poznato da je suljo uvijek bio mirotvorac…još pred rat u bivšoj jugoslaviji on je poručio,miloševiću,šeselju i tada ratobornom vuku draškoviću koji je kasnije doživeo katarzu,i izrazio pokajanje,:nemojte ljudi da zavadjujete narode,da narodi stradaju,nego ako vam je do rata,hajmo mi vodje izmedju sebe da se fizički razračunamo,narod neka gleda pa nema kome kapa kome čarapa..naravno ovi to nijesu prihvatili jer su znali šta bi im suljo napravio od faca.,nego gurnuše narod ispred sebe da pati i strada,…
Nikad sulja nijesam glaso,časna riječ,al za mene je ostao najdostojanstveniji i najdosledniji političar u sandzaku pa možda i šire na prostorima bivše jugoslavije….
Skidam kapu sulejmanu

Selma
Selma
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Rat i mir

Ako ti je ovaj najdosledniji politicar onda ti nema pojma o nicemu niti pratis njegov rad,to je covek koji nikad nije drzao rec ,sta je god kome obecao slagao je ,to znaju najbolhe oni koji su sa njim saradjivali

Rat i mir
Rat i mir
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Selma

Alma(selma) djanum,…a,kome da drži riječ,?koliko je meni poznato,svi ti kojima je davao riječ,a koju po tebi, kasnije nije ispoštovao,bili su kod njega u sda partiju(maspok),.a onda su iz njima poznatih razloga,graknuli i odlepršali,ostavivši svoje gnijezdo,i podmetnuli sebe,-dobro uoči i zapamti…sebe podmetnuli-…kao kukavičije jaje u tudje gnijezdo….takav je bio rasim,i dzudzević,pa i tvoj ehli velikan zuk orla iz orlja,.i mnogi drugi preletači da ih ne pominjem poimenično vìše,mnogo ih ima,u podaljoj prošlosti a i u bliskoj….
Sa takvima se draga moja alma(selma)djanum, riječ ne drži, sa takvima se i ti to u svojoj podsvijesti dobro znaš ne pravi nigdje nikakav selamet.niti selameta sa takvima uopšte može imati.
P.s
Ljubim te

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Selma

A ti znaš? Hajde pačarvu u ruke, ne gubi vrijeme kad nemaš pojma ni o čemu.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Rat i mir

Bravo, ko zna, zna.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Bell

A ja mislio da je ovo Sandžak?

14
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex