Tandir: Dolazak Vulina poruka da građani nisu prepušteni sami sebi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Narodni poslanik SPP Samir Tandir ocijenio je kao pozitivan dolazak ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina u Novi Pazar.

tandir vulijn

{module Oglas 1 – 2020}

“Dobro je sto je ministra Vulin došao u Novi Pazar to je pozitivna poruka da građani nisu prepušteni sami sebi ali povećano prisustvo policije na ulicama neće samo po sebi rešiti problem. Neophodna je strukturalna promena unutar policijske uprave Novi Pazar”, poručuje Tandir.

On je kao glavni problem označio spregu pojedinih pripadnika policije sa kriminalcima.

“Ovde je glavni problem sprega pojedinih pripadnika policije sa kriminalcima pa otud tolika bahatost da pucaju u sred bela dana i drugi problem je sprega gradske uprave sa ljudima iz kriminalnog miljea. To su dva suštinska problema i oni se pod hitno moraju rešavati ako želimo problem da rešimo”, rekao je Tandir.

{module Oglas 0 – 2020}

Sa druge strane, Mirza Hajdinović, član SDA i sekretar BNV, ne gleda tako blagonaklono na Vulinov dolazak.

“Srpska vojska i žandarmerija nisu dobrodošle u Sandžak. One su preteća oružana sila, odgovorni za zločine nad Bošnjacima i ostalim nesrpskim narodima za koje niko nije kažnjen”, napisao je Hajdinović na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin došao je tokom jučerašnjeg dana u Novi Pazar nakon još jednog slučaja pucnjave u tom gradu. (b92)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.