SSP – Samir Tandir po nalogu Rasima Ljajića i SNS, namerno podmetnuo i slao ljude da potpisuju našu listu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Samir Tandir je po nalogu Rasima Ljajića i SNS, namerno podmetnuo i slao ljude da potpisuju našu listu, kako bi, nakon prikupljenih potpisa, ista bila oborena zbog podmetnutih ljudi, poput Adisa Dazdarevića i duplikata jer je upravo lista BOSS bila primljena u GIK Novi Pazar, bez najave, pre nas. To je od početka bio plan da se Stranci slobode i pravde onemogući učešće na lokalnim izborima.

Inače, Adis Dazdarević je već od ranije poznat policiji i tužilaštvu kao neko ko se sumnjičio za falsifikovanje legitimacija, kovid sertifikata i lažno predstavljanje, te ne čudi da je baš on izabran za prljave poslove režimskog satelita.

Jasno je da su iz aktuelne vlasti, tako pokušali da nam obore listu, što su zamalo i uspeli, jer nam je nakon predaje konstatovano da nam nedostaje 87 potpisa. SDP, SNS i pomenuta lista BOSS na čelu sa Samirom Tandirom, mislila je da mi nećemo uspeti da skupimo dovoljan broj potpisa u 48h, kako nam je GIK nalozio nakon predaje.

Na njihovu žalost, podmetačina im nije uspela jer Stranka slobode i pravde, uz veliku podršku građana, u predviđenih 48h prikupila još 121 potpis i tako otklonila nedostatke ali i dokazala aktuelnom SNS- SDP režimu kao i satletima vlasti, poput BOSS i Samira Tandira, da građane Pazara ne mogu  da prevare, kao ni nas iz SSP.

Samir Tandir inače poznat po zloupotrebi, a isključen je iz svoje nekadasnje stranke zbog nameštanja sertifikata.

Pazarci imaju za koga da glasaju, a to je lista br 7, Novi Pazar protiv nasilja – Marinika Tepić – Benjamina Birđozlica!

Saopštenje SSP

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Basic
Basic
5 mjeseci ranije

Ovaj ljajic je jedna najveca bagra i ja neznam sta razmisljaju ovi sto ga glasaju

Adi
Adi
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Basic

Budale, za sendvic se prodaju

ena
ena
5 mjeseci ranije

Boze dragi sta se radi zarad te fotelje, neduzni narod ispasta,sve bi te kriminalce sklonila s vlasti.,

Tutin321
Tutin321
5 mjeseci ranije

Ova dva poltrona i Vučiceva dupeuvlakača,kao da je jedna majka rodila.

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.