SPP : VLAST U PANICI – Kriminalci SDP-a uništili transparente Edina Đerleka u Novom Pazaru (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Saopštenje SPP :

Stranka pravde i pomirenja obavještava javnost o zabrinjavajućem nizu vandalskih činova, koji su se desili na više lokacija u Novom Pazaru, uključujući naselje Hadžet, magistralu Jošanica prema Šutenovcu i put prema Šestovu.

U ovim incidentima, nepoznate osobe su uništile predizborne transparente Stranke pravde i pomirenja “Edin Đerlek gradonaćelnik – Promjena je pobjeda”, postavljene na javnim površinama. Prema nezvaničnim informacijama transparente su uništili aktivisti liste “Za Evropski Novi Pazar Rasim Ljajić” bliske kriminalnom miljeu.

Ovi incidenti su posljednji u nizu nasilničkih ponašanja koja se mogu povezati sa aktivnostima SDP stranke. Nedavno smo bili svjedoci napada na jednog od opozicionih kandidata za odbornike, kao i nasilničkog upada članova iste partije u kabinet predsjednika opštine Sjenica. Ovo ponašanje ukazuje na jasnu namjeru aktuelne vlasti da panično ometa fer kampanju sa namjerom da izazove nemire i incidente u gradu i Sandžaku.

Naglašavamo važnost mirne i sigurne političke kampanje. Pozivamo sve naše stranačke aktiviste i simpatizere na suzdržanost i neodgovaranje na provokacije lokalnih kriminalnih elemenata.

Naš cilj je izbjegavanje bilo kakve eskalacije tenzija, jer kampanja koju vodimo ide u korist promjene aktuelne vlasti u Sandžaku.

Ovim putem apelujemo na nadležne organe da preduzmu hitne korake za identifikaciju i sankcionisanje počinitelja, kao i za sprečavanje daljeg vandalizma.

(SPP)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Damir
Damir
4 mjeseci ranije

Mislim da je vrijeme da SDP malo ode u opoziciju cisto radi promjene.

Tu i tamo
Tu i tamo
4 mjeseci ranije

Na ovaj način SDP samo meže da poveća ionako velik broj potencijalnih glasača za SPP.

Enes
Enes
4 mjeseci ranije

Kod nas SDA,SDP, nikako da shvate da su promenljive,da zive na grbaci ovog naroda 30 god.Menjaj te ovo ,PA ako ovi drugi nevaljaju odmah na ulice,nema gubljenja vremena vise.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
4 mjeseci ranije

Ako ovaj Đerlek bude gradonačelnik, mi od toga niže ne možemo da padnemo.

Mat
Mat
4 mjeseci ranije

Ne možeš da kačiš tamo gde je neka stranka u većini ,okači transparent na svoju kuću ,ili tamo odakle si, još nije bilo za vijeka vijekova da se na dzamije kače politički transparenti, malo što ste dzamije okitili transparentima ,ne provocirajte narod,hodze u dzamiju , i narode mi to svi znamo hodze samo znaju da uzimaju ne umeju da daju (:

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.