SLS: Daćemo šansu mladima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sandžačka liberalna stranka (SLS) saopštila je danas da će njihovim pojavljivanjem u javnosti “dati šansu mladima da sebi obezbede budućnost, da vide i sebi stvaraju nadu i pokušati zaustavljanje odliva mozgova, mladih i talentovanih koje su prethodne i sadašnje vlasti zaboravili”.

Ova stranka, na čijem čelu je nekadašnji visoki funkcioner Sandžačke demokratske partije (SDP) Hivzo Škrijelj, navela je da su nastali zbog “višegodišnjeg stanja na političkoj sceni Novog Pazara i Sandžaka, kao i političkog bespuća i stanja na svim nivoima u sandžačkim opštinama”.

Kao jedan od razloga početka delovanja navode i mogućnost da sa “mladim, stručnim i ambicioznim kadrovima pokušaju da iznađu i daju rešenja za veliki broj nagomilanih problema, pre svih, građana Novog Pazara”.

Iz SLS su poručili da “se u ovom teškom vremenu ne sme ćutati na sve ono što razara biće i duh grada i Sandžaka”, već da veruju da se uz mladost, iskustvo, znanje i iskrene namere može doći do cilja koji su nazvali “Slobodan Novi Pazar i Sandžak za sve nas i po meri svih građana, bez obzira na bilo kakve razlike”.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.