Škrijelj: Sve partije da naprave skupštinsku većinu u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka u Novom Pazaru Ahmedin Škrijelj zatražio je danas da se odloži konstitutivna sednica Skupštine grada zakazana za 5. februar, dok se ne usvoji njihov predlog o ravnopravnom učešću svih izbornih lista u radu ovog organa.

Škrijelj je rekao da je to ponuđeno kao „prelazno rešenje do presude Ustavnog suda, od kojeg očekuju potvrdu da su decembarski izbori u Novom Pazaru bili nepošteni, neregularni i pokradeni“.

-U razgovoru sa drugim izbornim listama u Novom Pazaru predložili smo da se formira Skupština u kojoj će svih pet izbornih lista ravnopravno uzeti učešće u njenom radu, jer bi tako svaka lista dobila po 20 odsto svih nadležnosti u gradu. Suština je da se na ovaj način ublaže posledice krađe glasova i pozivamo sve zainteresovane strane da podrže ovaj predlog, rekao je Škrijelj.

Kazao je da će odluku o pojavljivanju na sednici Skupštine grada doneti nakon što izborne liste iznesu svoj stav o njihovom predlogu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Bell
Bell
3 mjeseci ranije

opa bajo eto tu i tamo malo bolje barata s “padezima”od Cefa …I tako nema tu puno razlike aerodromi,kamioni,avioni i sarene lazi od svih redom dakle svi kukaju pokradeni e pa jesi u teskoj poziciji jer ove dve druge stranke rade za SNS e a nemoj zaboravit i tvoj Chef je bio s Kistunicom bez portfelja ups !

Mat
Mat
3 mjeseci ranije

Ovi ljudi nemaju obraza.

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex