SDA Sandžaka – ”Osuđujemo nemile događaje u Skupštini glavnog grada Sandžaka” (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Odbornička grupa SDA Sandžaka Novi Pazar, osuđuje nemile događaje u Skupštini glavnog grada Sandžaka 24. februara 2021. godine.

Nažalost, desilo se ono na šta smo upozoravali prethodnih mjeseci.

SDA Sandžaka još jednom apeluje na sve odbornike da u međusobnim odnosima poštuju dostojanstvo sugovornika i dostojanstvo najvišeg predstavničkog organa vlasti, Skupštine grada Novog Pazara.

Izazivanje sukoba između Bošnjaka i urušavanje dostojanstva svih izabranih predstavnika u Sandžaku, posljedica su djelovanja šovinističkog režima, koji u razjedinjenim Bošnjacima i Bošnjacima bez samopoštovanja, nalaze priliku za ostvarenje svojih interesa.

SDA Sandžaka apeluje na sve političke subjekte da svoju energiju i potencijale posvete rješavanju problema Bošnjaka u Srbiji i svih građana Sandžaka, umjesto na svađe, vrijeđanja i ostale nedolične postupke.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.