SDA Sandžaka – Enisu Imamoviću prestalo članstvo u SDA Sandžaka, formira svoju izbornu listu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije Sandžaka obavještava članove i simpatizere Stranke da je član Glavnog odbora i narodni poslanik SDA Sandžaka u Skupštini Srbije Enis Imamović dana 20. oktobra ove godine upoznao Stranku da je odlučio da formira svoju izbornu listu sa ciljem da samostalno izađe na predstojeće izbore.

U skladu sa ovakvom njegovom odlukom, Enisu Imamoviću je na osnovu člana 20. Statuta SDA Sandžaka prestalo članstvo u Stranci.

Na osnovu člana 70. Statuta Stranke, Enis Imamović je preuzeo obavezu da podnese ostavku na poslaničku funkciju i vrati Stranci mandat.

Sekretarijat Stranke je dana 21. oktobra ove godine pozvao Enisa Imamovića da u najkraćem mogućem roku izvrši administrativne procedure u Stranci i Skupštini Srbije.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

5 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
9 mjeseci ranije

Rijetko sposoban političar, ne znam uopšte kako je mogao pored onog Škrijelja da bude u stranci? Neka Ugljanin razmisli zašto mu se stranka i dalje rasipa, odavno je trebao stranku da prepusti Imamoviću, i da odstrani takve kao što je Škrijelj, i slični njemu.

Nur-Bec
Nur-Bec
9 mjeseci ranije

Upravo tako!

Roki
Roki
9 mjeseci ranije

Odavno je trebo da napusti bandu .Tutin unistise ,korupcija u opstini nema sta ne moze za pare ,tuzilastvo cuti sve pojedose 100 bi bilo bolje da smo dobili prinudnu upravu iz BG.Krimosi i nepismeni upravljaju gradom.

Hasko
Hasko
9 mjeseci ranije

Jebo ga Suljo krkljavi,šta li ga sada mute,to je neka nameštaljka i prevara 100%Sve govnar do govnara !

Kurtovic
Kurtovic
9 mjeseci ranije

Pacov bjezi sa broda koji tone

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex