Rasim Ljajić ugostio funkcionere SDP-a koji su jučer hapšeni u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Lider i osnivač Sandžačke demokratske partije (SDP) Rasim Ljajić ugostio je danas u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru visoke funkcionere ove stranke koji su jučer uhapšeni pod sumnjom da su počinili više krivičnih djela zloupotreba službenog položaja, trgovina uticajem i zloupotreba u vezi sa javnim nabavkama.

rasim uhapseni funkcioneri 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Podsjećamo, policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, u Novom Pazaru uhapsila pomoćnika gradonačelnika grada Novog Pazara E. Š. (39), odgovorno lice javnog preduzeća “Zavod za urbanizam” S. Lj. (44), odgovorno lice Javnog komunalnog preduzeća “Gradska čistoća” E. O. (58) i još osam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela trgovina uticajem, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom.

{module Oglas 0 – 2020}

Također, uhapšeni su i radnik Gradske uprave grada Novog Pazara M. D. (52), zaposleni u Kulturnom centru tog grada A. I. (42), kao i vlasnici pet privrednih društava, dok je za jednom osobom podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Riječ je o pet visokih funkcionera lokalne samouprave i Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića.

Visoki funkcioneri SDP-a i Gradske uprave, sinoć su pušteni iz pritvora nakon višesatnih davanja izjava.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex