RASIM LJAJIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE STRAVIČNE NESREĆE: Pogledajte kako sad izgleda lider SDPS koji se leči u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Rasim Ljajić, lider SDPS i bivši ministar, koji je 10. aprila doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u kojoj je ozbiljno povređen, a u kojoj je poginuo njegov najbliži saradnik Branko Gogić (45), direktor JP Emisione tehnike i veze, pojavio se u nedelju u javnosti.

On je bio na fudbalskoj utakmici u Novom Pazaru, a fotografija je osvanula na Instagram profilu njegove partije SDPS uz potpis “naš kapiten”.

Ljajić je, podsetimo, ranije rekao za Kurir da će, ukoliko se bolje oseća, ići na utakmicu. On je već nekoliko nedelja u Novom Pazaru gde ide na rehabilitaciju. (Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

4 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Haso
Haso
1 godina ranije

Fala Allahu daje ziv!

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije

Hvala Allahu da je Rasim bolje, nego, zabrinjava me Usame, znal neko šta je sa njim? On kad ne otkopava i ne zakopava oca, nema šta da kaže za medije.

Enes
Enes
1 godina ranije

I ti mi musliman fuj

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
1 godina ranije
Odgovor za  Enes

Za tebe sam reis-ul-ulema.

4
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.