Prvi izvještaji sa izbora u Novom Pazaru – ”Za sada imamo više glasova nego oni zajedno”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije (SDP) u Novom Pazaru Vahidin Melajac kazao je večeras da su, prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora u ovom gradu, osvojili više glasova nego Stranka pravde i pomirenja i SDA Sandžaka zajedno.

On je kazao da su to rezultati sa 42 odsto obrađenog biračkog tela, te da je pobeda liste “Za Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” izvesna i da je samo pitanje koja će razlika biti.

“Tek treba da se obrade biračka mesta koja su naša tradicionalna uporišta i samo je pitanje kojom ćemo razlikom ostvariti pobedu i da li ćemo moći sami da formiramo većinu. Mi ćemo svakako sa našim koalicionim partenerom formirati većinu, jer dobitnički tim ne treba menjati”, poručio je Melajac.

Dodao je da, prema njihovim podacima, ostale liste neće preći cenzus ili će imati samo jednog odbornika.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.