Proglašena prva izborna lista ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, prva je i za sada jedina izborna lista koja je Gradskoj izbornoj komisiji u Novom Pazaru večeras predala listu sa 47 kandidata za odbornike gradskog parlamenta na predstojećim lokalnim izborima u Novom Pazaru.

sdp

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Za listu, čiji je nosilac lider i osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić, a prvi na listi gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, u rekordnom roku prikupljeno je preko 1700 glasova podrške građana.

Zahvalivši građanima na, kako je rekao, brzom odzivu i rekordno velikoj podršci listi koja je u poslednjoj deceniji činila okosnicu vlasti u Novom Pazaru, prvi na listi Nihat Biševac je rekao da će ta lista voditi fer i korektnu izbornu kampanju.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

”Mi ćemo i na ovim izborima voditi pozitivnu kampanju. Upoznaćemo naše sugrađane o tome šta smo do sada uradili, ali i šta planiramo da uradimo u predstojećem mandatu”, rekao je Biševac. On je pozvao sve učesnike izbora na pozitivnu, fer i korektnu kampanju.

Listu ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” čini 47 kandidatkinja i kandidata za odbornike lokalnog parlamenta, a više od 50 odsto su žene. S toga pripadnice lepšeg pola sa ove liste tvrde da je SDP stranka koja predstavlja preteču zakonu i zakonskim kvotama.

”U našoj stranci je ustrojstvo rada i svega onoga što činimo, svih naših sfera delovanja, usmereno kroz kvalitet onoga što pružamo. U tom smislu se posmatra i rodna ravnopravnost. Žene su vredne onoliko koliko znaju i umeju, i zato im se pruža adekvatno mesto u stranci. Ni jedna stranka kao SDP ne doprinosi više kada je u pitanju ravnopravnost žena”, izjavila je odbornica u Skupštini grada i kandidatkinja na listi Evropski Novi Pazar, Senada Leković. Ona je izrazila uverenje da će izbori dati jasan odgovor na sav potencijal i kvalitet koji pruža Sandžačka demokratska partija. (rtv)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex