Predstavnici AK partije i grada Ankara u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predstavnici AK partije i grada Ankara bili gosti gradskog rukovodstva Novog Pazara i Sandžačke demokratske partije. Tokom današnjeg prijema još jednom je iskazana želja za daljim povezivanjem i saradnjom.

20201128 134516

{module Oglas 1 – 2020}

”Želimo mir ipomirenje, zato ćemo i ubuduće još intenzivnijie nastaviti da sarađujemo sa Srbijom, a posebno Novim Pazarom” kazao je nakon sastanka predsednik Regionalnog odbora AK partije za Ankaru Mehmet Jilmazer .

Saradnja i još  intenzivnije povezivanje, te buduća realizacija projekata na svim poljima teme su o kojima je gradsko rukovodstvo Novog Pazara razgovaralo sa predstavnicima AK partije i grada Ankara koji su danas posetili Novi Pazar.

Sa gostima su razgovarali gradonačelnik Nihat Biševac, predsednik Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović, predsednica Skupštine Novog Pazara Anela Halilović Šemsović, te članovi Gradskog veća.

{module Oglas 0 – 2020}

Gosti, predstavnici vodeće AK partije i grada Ankara preneli su selame i pozdrave Turskog predsednika Redžepa Taipa Erdogana narodu Novog Pazara koji je, podsećamo, dva puta posetio.

Oni su još jednom ukazali na neraskidive veze između dve zemlje i njenih naroda, te zahvalili za gostoprimstvo i prijem koji su im upriličeni.

Domaćini su takođe ukazali na značaj saradnje. Njenom razvoju i unapređenju doprieno je osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić. Takođe i Bošnjaci koji žive u Turskoj i koji u svakoj prilici pomažu ovaj kraj.

Projekat naučne učionice u školi Stefan Nemanja u Novom Pazaru, koju su nakon ovog sastanka obišli i zvanično otvorili, samo je prvi korak saradnje koja će uslediti kazao je predsednik Regionalnog odbora AK partije za Ankaru  Mehmet Jilmazer .

”Nadam se da ćemo u budućnosti imati mnogo više projekata zbog naše dobre saradnje sa Srbijom i Novim Pazarom. Zbog naših veza sa balkanskim narodima želimo da zajednički gradimo budućnost na Balkanu. Želim da vam prenesem selame i pozdrave našeg predsednika Režepa Taipa Erdogana. Mi smo ovde jer smo sigurni i znamo da će se napraviti još bolji donosi sa Republikom Srbijom  a naročtio Novim Pazarom jer želimo ovde pre svega mir i pomirenje. I nadamo se da ćemo uz pomoć Junus Emre instituta iz Beograda uspeti da na svim mogućim poljima pružimo podršku koja je ovde potrebna” kazao je Jilmazer.

{module Oglas 2 – 2020}

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac kazao je da su svi dosadašnji projekti rezultat dobre saradnje.

”To je rezultat dobre saradnje Republike Turske i Republike Srbije i  dobrih odnosa i između dva predsednika. Ovom prilikom bih zahvalio predsedniku Turske na podršci  koji je narodu Sandžaka i Novog Pazara pružio u oblasti obrazovanja, zdravstva, sporta, infastrukture koji su imali za cilj poboljšanje kvaliteta života građana Novog Pazara i Sandžaka”  kazao je Biševac.

Nakon sastanka gosti su sa domaćinima obišli grad.

(rtvnp)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker